ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

RECOMANDARILE ZILEI
20-05-2012, ora 11:19

Recomandarea zilei, duminica, 20 mai 2012: Seara de muzica spaniola si sud-americana si videoproiectie BON JOVI

Articol de Madalina Irimia

Opera Nationala Romana Iasi va invita la o Seara de muzica spaniola si sud-americana in premiera duminica, de la ora 19.00, la Filarmonica de Stat "Moldova" Iasi. Dirijor - Gabriel Bebeselea.

Interpreteaza orchestra si solistii ONRI – Lacramioara Maria Hrubaru Roata, Diana Bucur, Laura Magdalena Scripcaru, Elena Rosca, Cosmin Marcovici, Adrian Ionescu si Andrei Fermesanu, Daniela Burlacu, Alice Todica, Cristina Grigoras. Pian, celesta - Adina Alupei.

"Dorim sa oferim publicului sansa sa descopere evolutia muzicii spaniole, iar mai apoi cea sud-americana. Tocmai de aceea firul rosu conducator este Carmen de G. Bizet, premiza muzicala de la care s-au dezvoltat mai apoi compozitorii de opera specific spaniola - Zarzuela. De aici pasul urmator este facut peste ocean prin combinarea influentelor europene cu cele locale: samba, tango, salsa, etc. Dorim ca publicul sa urmareasca aceasta evolutie chiar si din cursivitatea in care se va desfasura aceasta seara de muzica spaniola si sud americana", a declarat dirijorul Gabriel Bebeselea.

Pretul unui bilet este de 30 de lei/15 lei redus.

The Rock organizeaza duminica, 20 mai, incepand cu ora 19.00, videoproiectie a unui superconcert BON JOVI si concurs expozitie.
„Puteti participa la un concurs de creatie, care consta intr-un desen reprezentativ pentru celebra trupa Bon Jovi (coperta unui album, solistul trupei sau orice doriti). Daca doriti sa participati, va rugam sa predati lucrarea in The Rock pana in ziua evenimentului. Se accepta orice tip de desen, inclusiv fotografie/manipulare digitala si la ce dimensiune vreti. Se vor face poze la lucrari si castigatorii va fi desemnati in functie de numarul de like-uri de pe pagina de facebook TheRock Bar.”,precizeaza organizatorii.
Programul evenimentului:

Ora 19:00- videoproiectie concert Bon Jovi

Ora 20:30 - after party oldies but goldies

Intrarea libera!

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii