A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714074107.4339.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Recomandare film, marti 10 aprilie: “ Goodfellas ”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

RECOMANDARILE ZILEI
10-04-2012, ora 10:19

Recomandare film, marti 10 aprilie: “ Goodfellas ”

Articol de Alexandra Stefanescu

Cronica de Iasi iti recomanda filmul: “ Baieti buni”

Descriere:

O capodopera a genului semnata Martin Scorsese. Henry Hill (Ray Liotta) este un gangster de mana a doua care ia parte la o spargere impreuna cu Jimmy Conway (Robert de Niro) si Tommy De Vito (Joe Pesci). Ultimii doi ajung apoi sa devina personaje importante ale Mafiei, in timp ce Henry este afectat de succesul lor. Filmul este inspirat de un caz real si povestea lui este conturata in jurul lui Henry, mafiotul care isi vede prietenii urcand pe scara ierarhica a crimei.

O poveste clasica cu gangsteri, in care ne este prezentata povestea unor prieteni din copilarie, care trebuie sa creasca si sa se adapteze unui cartier si unei vieti in care legile mafiei dicteaza mersul lucrurilor. Filmul nu este moralizator si nu incearca sa prezinte personajele bune vis-a-vis de cele negative, ci doreste sa surprinda o stare de fapt, cit se poate de reala. 1955 - Mafiotul Truddy se ocupa de micutul Henry. Acesta va lucra pentru el, va face trafic cu tigari si nu numai. Arestat, politia este mituita iar "copilul" revine in afaceri. Anii trec, Paulie este la conducerea mafiotilor. Jimmy cu Tommy si Henry devin recuperatori ai Mafiei. Henry merge cu Jimmy la femei, ca acesta sa o cucereasca pe evreica , Karen. Henry se insoara cu Karen si au doi copii. 1970 - un mafiot al altui clan, este ucis iar cadavrul este ascuns. Henry isi ia amanta pe Janice Rosi, se cearta cu Karen iar Mafia intuieste problema si-l cheama la raport, pentru afacerile amoroase si nu numai.

Sursa: cinemagia.ro

     
Tag-uri: recomandare film
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii