A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716007251.5631.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Recomandare film, duminica 18 martie: “ Cop Out ”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

RECOMANDARILE ZILEI
18-03-2012, ora 10:43

Recomandare film, duminica 18 martie: “ Cop Out ”

Articol de Cristian Amariei

Cronica de Iasi iti recomanda filmul: “ Politist in misiune”

Descriere:

In regia lui Kevin Smith, filmul “Politai in misiune” ne prezinta doi vechi colegi de echipa de la NYPD, care se afla pe urmele unui baseball-card extrem de valoros, trezindu-se in competitie cu un adversar fara scrupule, un gangster obsedat de obiecte de colectie.

Dar inainte de a recupera mult ravnitul card, reprezentandu-l pe mijlocasul de baseball Andy Pafko in meciul din 1952, ei trebuie sa o salveze pe o frumoasa mexicana, care detine cheia catre niste milioane bune de dolari aflati in conturile unei banci off-shore—si care devine, din cauza lor, martora unei crime notorii.

Detectiv cu experienta, Jimmy Monroe (Bruce Willis), are nevoie sa incaseze banii pentru vestitul card Pafko ’52 pentru a plati nunta fiicei sale, dar conform legilor lui Murphy…cartela ii este subtilizata, inainte de a o putea valorifica. Paul Hodges (Tracy Morgan) este “partenerul de echipa” al lui Jimmy, dar el este asa de framantat de infidelitatea sotiei sale, incat nu se poate concentra asupra cazului pe care-l au de rezolvat.

Jimmy si Paul s-au bagat in bucluc si nu mai au nimic de pierdut, asa incat ei vor incalca toate regulile meseriei - inclusiv apeland la ajutorul hotului profesionist Dave (Seann William Scott), care-l calca pe nervi pe Paul tot timpul cat cei doi politisti se lupta sa rezolve cazul.

Sursa: cinemagia.ro

     
Tag-uri: recomandare film
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii