A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713522122.4915.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Premiera la Ateneul Tatarasi: „Hangita”, comedie, de Carlo Goldoni, in regia lui Andrei Ciobanu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
10-04-2014, ora 10:06

Premiera la Ateneul Tatarasi: „Hangita”, comedie, de Carlo Goldoni, in regia lui Andrei Ciobanu

Articol de Alexandra Stefanescu

Ateneul Tatarasi invita publicul pe 11 si 13 aprilie, la ora 19.00, la premiera spectacolului de teatru „Hangita”, comedie, de Carlo Goldoni, regie Andrei Ciobanu.

Distributie:

Simona SIMIONESEI - Mirandolina

Madalina MUNTEANU - Ortensia

Dragos STAN- Fabrizio

Tomita MORARU – Cavalerul di Ripafratta

Gheorghe SFAITER – Marchizul di Forlipopoli

Catalin CUCU – Contele d`Albafiorita

Scenografie: Nicolai MIHAILA

Miscare scenica: Beatrice VOLBEA

Fotografii: Adrian CUBA

“„Hangita” este o comedie care va binedispune pe oricine indiferent de varsta si in care oricine se va regasi. Hangita de la Ateneul Tatarasi din Iasi e plina de culoare, de voiosie, de lumina, de muzica, de buna dispozitie, de umor, de intrigi, de rezolvari neasteptate ale unor situatii aparent banale, de iubire, de falsitate in dragoste, de interese financiare. Mai pe scurt e plina de viata! „Hangita” este o Commedia dell’Arte mai moderna, cu fine accente psihologice. Trebuie sa mentionez ca stilul nostru de joc nu e acelasi cu cel specific Commediei. E un stil natural, firesc si apropiat de actual. Atat de natural cat se poate juca astfel incat sa nu uitam ca suntem totusi la o comedie a lui Goldoni. Reteta pentru o „Hangita” savurata de toata lumea este urmatoarea: se iau doi nobili meschini, fals indragostiti de o tinerica frumoasa si se amesteca alaturi de un cavaler tantos si orgolios, aparent sigur pe el, la felul intai. Mai apoi se adauga o hangita oachesa si inteligenta, dar sireata si prefacuta impreuna cu o actrita descurcareata si dispusa la orice fel de compromis pentru a-si atinge scopurile pentru felul doi. Peste toate acestea se presara un valet sincer, dar sarac cu duhul impreuna cu cateva picanterii specifice comediilor lui Goldoni. Iar la desert… publicul. Astfel avem un meniu complet, delicios de comic, la doar 15 lei care se serveste cel mai bine la ora 19 la Ateneul Tatarasi”, a precizat Andrei Ciobanu.

Rezervari online: www.ateneutatarasi.ro

Bilet: 15 lei

Bilet elevi, studenti, pensionari, someri: 10 lei

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii