ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
30-05-2012, ora 11:03

Pregatirile pentru concertul BZN Best of de la Iasi sunt pe ultima suta de metri. Solistii trupei olandeze a anilor ‘70-‘80 ajung in Romania duminica

Articol de Gianina Petruca

Solistii celebrei formatii BZN, Jan Keizer si Anny Schilder, vor ajunge duminica in Romania, alaturi de band-ul care ii insoteste in concerte.

Artistii vor ateriza duminica la Bucuresti, dupa care se vor indrepta spre Brasov, pentru spectacolul pe care il vor sustine acolo pe 4 iunie.

„Artistii vor ajunge la Iasi marti, cu o zi inaintea marelui concert ce va avea loc pe 6 iunie la Sala Polivalenta. In ziua dinaintea evenimentului, artistii vor vizita Iasiul si zonele care il inconjoara. Acestia isi doresc sa viziteze Podgoriile Cotnari, muzeele din oras, dar mai ales manastirile din zona. Jan Keizer si Anny Schilder sunt incantati de patrimoniul cultural al Moldovei, in special din punct de vedere religios si doresc sa se incarce cu energie pentru show-ul maret pe care il ofera.”, au precizat organizatorii.

Imediat dupa terminarea concertului, BZN isi invita toti fanii sa petreaca o seara alaturi de ei in cadrul unui after-party surpriza. Cei care iau parte la aceasta petrecere au sansa sa socializeze cu artistii intr-un cadru select, sa primeasca autografe sau sa faca poze. Totodata, participantii vor fi privilegiati sa asculte vocile legendarilor artisti, cantand special pentru ei.

Jan Keizer si Anny Schilder sunt pentru a doua oara in Romania intr-un concert BZN Best Of. „Anul trecut la Sibiu, s-au indragostit atat de public, cat si de ospitalitatea romanilor. De asemenea, au fost foarte incantati de mancarea traditionala romaneasca si sunt dornici sa guste din nou din bucatele autohtone.”, au adaugat organizatorii evenimentului.

Pentru concertul BZN Best Of au mai ramas foarte putine bilete; doritorii mai au sansa de a achiziona bilete de la Casa Studentilor, Sala Polivalenta sau de pe bilete.ro si eventim.ro.

     
Tag-uri: BZN Best Of, concert, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii