A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713522109.0991.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pregatirile pentru concertul BZN Best Of, pe ultima suta de metri la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
04-06-2012, ora 14:10

Pregatirile pentru concertul BZN Best Of, pe ultima suta de metri la Iasi

Articol de Gianina Petruca

Au mai ramas doua zile pana la concertul BZN Best Of la Iasi. Eveniment se va desfasura la Sala Polivalenta, miercuri 6 iunie.

Jan Keizer si Anny Schilder au ajuns aseara in tara, pentru concertul ce va avea loc astazi la Brasov.

„Pentru a marca evenimentul si pentru a crea o atmosfera de neuitat, tavanul metalic al salii va fi acoperit cu 20.000 metri liniari de panza. Decorul inedit in care va avea loc evenimentul este ales si pentru a oferi o cat mai buna acustica salii. Experienta organizatorilor in decorarea de sali polivalente sau sportive garanteaza un fundal sonor reusit, demn de o adevarata sala de concerte.”, au precizat organizatorii spectacolului.

Echipamentele tehnice pentru concert vor fi aduse din Sibiu, dar si din Olanda, pentru ca staff-ul trupei BZN se asigura de fiecare data ca acustica salii si sunetul se ridica la inaltimea legendarilor artisti.

Evenimentul BZN Best Of Iasi va incepe la ora 20.00, iar accesul in sala se va face incepand cu orele 19.00. Pozitionarea spectatorilor in sala intr-un mod corect va fi asigurata de o echipa de aproximativ 100 de voluntari, care vor fi coordonati de personalul artistilor.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii