A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715428449.3918.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pijamale purtate in miezul zilei, cel mai nonconformist trend al primaverii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
28-03-2012, ora 09:30

Pijamale purtate in miezul zilei, cel mai nonconformist trend al primaverii

Articol de Madalina Irimia

Moda anilor 20 a revenit pe podiumurile de prezentare ale tuturor caselor de moda, iar odata cu rochiile cu volane si accesoriile cu pene s-au intors in atentia publicului si piesele vestimentare asemanatoare pijamalelor. Sunt piese comode, ceva mai largi, din matase sau satin, in culori pale sau cu imprimeuri florale.

Majoritatea magazinelor s-au umplut deja de pantaloni de satin inflorati, asemanatori cu cei de pijama si cu camasi din matase largute, asemanatoare cu bluza de pijama a iubitului tau.

Daca iti place acest trend, iata cateva variante de tinute pe care le poti purta in diverse ocazii.

1. O bluza “de pijama” din matase poate devein un top foarte interesant, daca o asortezi cu o fusta creion si o pereche de platforme colorate. Aceasta poate fi o tinuta potrivita pentru mers la scoala sau la serviciu ori pentru serile petrecute in oras cu prietenii.

2. Pantalonii largi din satin sau din matase arata foarte bine purtati cu topuri simple si cu incaltari cu toc. Pentru a completa tinuta, adauga un colier supradimensionat. Aceasta poate fi o tinuta de zi sau de seara, daca porti in loc de geanta ta XXL, o poseta plic.

3. O camasa de noapte pentru o intalnire sexy. Rochiile furou sau camasa de noapte sunt din nou in atentia caselor de moda. Pentru un look angelic si sexy, incearca o rochie simpla din matase in culori pale, pe care sa o asortezi cu un trenci si cu cele mai frumoase sandale pe care le ai.

Sursa: acasatv.ro

     
Tag-uri: trand, bluza, pantaloni
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii