A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714357843.1773.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Opera Nationala din Iasi isi va deschide stagiunea cu un spectacol de lasere si lumini
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
20-09-2013, ora 16:28

Opera Nationala din Iasi isi va deschide stagiunea cu un spectacol de lasere si lumini

Articol de Madalina Irimia

Opera Nationala Romana Iasi deschide stagiunea 2013 - 2014 - sambata, 28 septembrie, cu un spectacol inedit in aer liber, pe pietonalul Stefan cel Mare si Sfant. Evenimentul se afla deja la a III-a editie si se va desfasura sub genericul „Magia serii in sunet si lumina", incepand cu ora 20.30, intrarea fiind libera. Pe scena vor evolua solistii, corul si orchestra in concert, sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeselea.

Spectacolul, cu o durata de o ora si jumatate, este realizat dupa modelul celui oferit in ultimii doi ani la deschiderea stagiunii si reprezinta un dar al institutiei pentru publicul larg, prezent in numar foarte mare la editiile anterioare (2011 – peste 5000 de spectatori, 2012 – peste 7000 de spectatori).

Solistii Jean Kristoff Bouton, Andrei Fermesanu, Ana Maria Donose, Simona Titieanu, Cristina Grigoras, Lacramioara Maria Hrubaru Roata, Florentina Onica, Maria Macsim Nicoara, Diana Bucur, Octavian Dumitru, Mihaela Grajdeanu, Ciprian Marele, Irina Scafaru, Adrian Ionescu, Elena Rossca, Laura Scripcaru si Florin Guzga vor interpreta arii celebre din operele unor mari compozitori precum Giuseppe Verdi, Georges Bizet, Franz Lehar, Gioachino Rossini, Wolfgang Amadeus Mozart si altii.

Un eveniment grandios, un spectacol de lasere, lumini si artificii, care a creat deja o traditie culturala de succes in capitala Moldovei.

Foto: revistatango.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii