ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
17-02-2014, ora 13:30

O noua reprezentatie a spectacolului de teatru “ROMANIE DRAGA, ELVETIA MEA...”, la Ateneul Tatarasi

Articol de Madalina Irimia

Ateneul Tatarasi va invita vineri, 21 februarie, la ora 19.00, la o alta reprezentatie a spectacolului de teatru “ROMANIE DRAGA, ELVETIA MEA...” de Cornel Udrea, regia, scenografia, coloana sonora Liviu Manoliu, coregrafia Lavinia Raileanu.

Distributie: Alexandra Bandac, Erica Moldovan, Laura Bilic, Roxana Durneac

Spectacolul Romanie draga, Elvetia mea... este o comedie care pune fata in fata patru tipuri diferite de feminitate: fata naiva de la tara, prostituata de la pompa de benzina, o vaduva educata, dar lipsita de scrupule si o moderatoare TV. Totul se intampla intr-un show televizat...

“...Oare e comedie, Cornel Udrea?!!!... Poate pentru UNII care vor sa domine pe ALTII, si prin orice mijloace exploateaza suferinta umana!... Actiunea se deruleaza in Romania si poate fi oriunde in lume... Peste tot intalnim femeia – copil, ci inocenta timpa, prostituate intelepte care/si neaga vulgaritatea, dar isi accepta statutul, intelectuale care isi cosmetizeaza existenta contrafacuta, femei dure, lipsite de scrupule, ce cu sadism se hranesc cu visele victimelor, speculandu-le propriile lor slabiciuni. Si la urma urmei PENTRU CE? Daca nu totul se rezuma la BANI; pentru bani se ajunge si la crima intr-o lume a zbaterilor unde fiecare da din coate, sa avem de toate, in asa zisa libertate... Toate, in intelegerea fiecaruia dintre noi!... Un director cu dorinte temerare secondat de un staf iubitor de actul artistic, tehnicieni daruiti meseriei chiar daca au si alte multiple sarcini paralele... carora le spun MULTUMESC! Si apoi, o trupa tanara, talentata, la inceput de cariera care m-a provocat la acest demers... Rezultatul?... In domniile voastre e verdictul asupra acestor trei femei, care au un trecut comun, ceva traume si mai ales, dreptul de a fi FERICITE. Dar viata le supune la probe care le dezbraca de VISE, de HAINE si de COPILARIE. Oare nu e asa? Daca am gresit cu ceva... iertati-ma... Daca nu va recunoasteti, LUPTATI, LUPTATI!...”, precizeaza regizorul Liviu Manoliu.

Rezervari online: http://www.ateneutatarasi.ro/

Bilet: 15 lei

Bilet elevi, studenti, pensionari: 10 lei

Program casierie bilete: luni - vineri 13.00-16.00 si cu o ora inainte de inceperea fiecarui spectacol.

     
Tag-uri: spectacol, teatru, ateneu, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii