A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715187415.2706.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Noaptea Muzeelor 2014 la Muzeul Literaturii Romane Iasi, numar dublu de vizitatori fata de anul trecut
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
19-05-2014, ora 12:24

Noaptea Muzeelor 2014 la Muzeul Literaturii Romane Iasi, numar dublu de vizitatori fata de anul trecut

Articol de Alexandra Stefanescu

Noaptea Muzeelor, editia 2014, a insemnat pentru Muzeul Literaturii Romane Iasi o crestere spectaculoasa a numarului de vizitatori care au intrat efectiv in muzeele literare iesene, 14.943 fiind cifra inregistrata la cele 10 muzee literare iesene deschise. La acest numar se adauga si alte cateva sute de vizitatori care au participat la evenimentele speciale, organizate in spatiile exterioare. Numarul vizitatorilor de anul acesta este dublu fata de anul 2013, cand s-au contabilizat 6.500 de vizitatori care au intrat efectiv in muzeele literare iesene.

Cu ocazia editiei aniversare a Noptii Muzeelor, MLR Iasi a deschis 10 muzee literare iesene, Muzeul „Vasile Pogor”, Muzeul „Mihai Sadoveanu”, Muzeul „Mihai Codreanu”, Muzeul „Sf. Ierarh Dosoftei Mitropolitul”, Muzeul „Otilia Cazimir”, Muzeul „G. Topirceanu”, Colectia „Istoria teatrului romanesc”, Muzeul „Ion Creanga” si Muzeul „Vasile Alecsandri” din Mircesti.

Fiecare dintre muzeele deschise au pregatit programe speciale, desfasurate in spatiile interioare si exterioare: bal mascat, concerte, auditii, vernisaje, momente de improvizatie teatrala, concursuri. Cel mai original costum de la balul mascat organizat de echipa Golden Blink la Casa Pogor a fost premiat cu un trofeu personalizat si un pachet de carti de la Editura Muzeelor Literare. Participantii la sesiunea informala de speed dating au fost premiati, de asemenea, cu pachete de carti oferite de Editura Polirom.

Aproximativ 1.000 de formulare au fost completate de vizitatorii care au participat la concursul organizat de MLR Iasi. Validarea acestora se va realiza zilele acestea, iar formularele castigatoare vor fi extrase in direct pe www.privesc.eu miercuri, 21 mai, de la ora 15:00. Premiile constau intr-o excursie in Bucovina, un tur al muzeelor literare iesene cu o masina hibrid (Toyota Auris HSD), trofee personalizate, carti.

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  22.06.2017 03:44

wh0cd243761 suhagra by mail Order Azithromycin generic dapoxetine

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii