ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
29-10-2013, ora 17:00

Nepoata lui Michael Jackson, invitata de onoare a Fastivalului International de Muzica pentru Tineret „Crystal Stars Music Fest” organizat la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Tanay Jackson - nepoata megastarului Michael Jackson - , Delia, Lora si alti 60 de tineri solisti din 12 tari vor participa, in acest week-end, la Festivalul International de Muzica pentru Tineret „Crystal Stars Music Fest”, de la Palas Mall. Evenimentul muzical al anului, editie IN MEMORIAM MICHAEL JACKSON, este organizat, in perioada 1 – 3 noiembrie 2013.

La festivalul de muzica s-au inscris cele mai bune voci din tari precum Suedia, Malaezia, Croatia, Italia, Ucraina, Japonia, Bulgaria, Republica Moldova, Romania etc.

Vineri, de la ora 17.00, in Atriumul Palas Mall, vor intra in concurs finalistii grupati pe trei categorii de varsta: 6 – 8 ani, 9 – 11 ani si 12 – 14 ani. Prima seara de festival se va incheia cu un recital al indragitei soliste LORA, membra a juriului emisiunii televizate „Next Star”. Sambata, de la aceeasi ora, vor urca pe scena finalistii de la categoriile de varsta 15 – 18 ani si 19 ani+. La final, Delia, membra juriului emisiunii „X Factor”, va sustinute un concert incendiar. Gala Laureatilor va avea loc duminica, de la ora 17.00, si va include momente artistice speciale: recitaluri ale unor solisti precum Amanda (declarata „Vocea Maleziei” 2012), Baruch (Israel) si Mihai Popistasu (concurent la „Vocea Romaniei” si „Megastar”). Totodata, publicul va asista la reprezentatii ale grupului de gimnastica aerobica „Gimnis” (semifinalisti la „Romanii au talent”), ale cluburilor de dans sportiv „Reflex Dance”, „Quasar Dance” si „Academia Show”, dar si la o prezentare de moda a colectiei „NICHI” by Cristina Nichita.

Momentul principal al Festivalului „Crystal Stars Music Fest” constituie o premiera europeana: recitalul extraordinar al nepoatei lui Michael Jackson, talentata solista Tanay Jackson, sustinut duminica, la finalul Galei Laureatilor. Tanay Jackson, fiica lui Tito Jackson, fratele megastarului, este o artista multivalenta: compozitoare, dansatoare profesionista (numarandu-se printre dansatoarele principale din videoclipul „Remember the time” al lui Michael Jackson) si solista in plina afirmare. La Palas, Tanay Jackson va intepreta cele mai recente hituri ale sale. Fire puternica si independenta, cu o voce care aminteste de celebra sa matusa Janet Jackson, Tanay Jackson a fost influentata de sfaturile date de tatal sau, dar mai ales de cele ale unchiului sau, care a incurajat-o sa cante.

Tanay Jakson vine la evenimentul muzical si pentru sustinerea unei campanii de strangere de fonduri pentru copiii saraci din desertul Chalbi, din nordul Kenyei. In acest sens, in seara de gala va avea loc un moment de muzica africana autentica.

Foto: latimes.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BrettTit,  07.06.2017 15:51

wh0cd3645068 order anafranil bupropion hydrochloride Tretinoin

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii