A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713573565.5446.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mostenirea emotional-spirituala, dezbatuta astazi la Libraria Carturesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
09-07-2012, ora 11:06

Mostenirea emotional-spirituala, dezbatuta astazi la Libraria Carturesti

Articol de Madalina Irimia

Lector.univ. dr. Monica Mihaila, Clinica Psyharmony si Presedintele Asociatia Romana de Interventie Psihologica, Psihoterapeutica si Medicala organizeaza astazi, 9 iulie, incepand cu ora 18.30 un curs de autodezvoltare sinergetica si spirituala. Tema dezbatuta va fi Human Design sau mostenirea emotional- spirituala.

„Va propunem un curs practic prin care sa aveti acces la o cunoastere profunda si reala a ceea ce este intotdeauna ascuns, partea inconstientului nostru. Asa cum afirma M. Erickson, inconstientul este un rezervor imens de resurse, blocate de zona constienta care a traversat diverse situatii traumatizante de viata si incearca sa se apere. Va invit sa descoperim impreuna resurse si acel potential inca neexplorat pentru a va putea urma in mod liber visele si asteptarile. Totodata veti deveni mult mai constienti si stapani pe propriul “destin “ intelegand logica subtila si ascunsa prin simboluri a evenimentelor de viata. Lasati libera calauza interioara pentru a va conduce prin drumul alabmicat si uneori greu de inteles al existentei.”,precizeaza organizatorii.

Evenimentul va fi organizat in cadrul Librariei Carturesti din Palas Mall, intrarea fiind libera publicului larg.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii