A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713952280.5706.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Men in black 3 / Barbati in negru 3, pe primul loc in box office-ul american
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
28-05-2012, ora 13:50

Men in black 3 / Barbati in negru 3, pe primul loc in box office-ul american

Articol de Cristian Amariei

"Barbati in negru 3/ Men in Black III" i-a detronat pe super-eroii din "The Avengers" si a debutat pe prima pozitie in box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de societatea Exhibitor Relations, informeaza AFP.

Aceasta comedie SF, regizata de Barry Sonnenfeld si cu Will Smith, Tommy Lee Jones, Emma Thompson si Josh Brolin in distributie, a obtinut incasari de 55 milioane de dolari in primul weekend de proiectii.

Lungmetrajul SF "Razbunatorii/ The Avengers", regizat de Joss Whedon - creatorul si scenaristul serialului TV "Buffy, spaima vampirilor" si scenaristul peliculei "Toy Story", a pierdut pozitia de lider si a coborat pe locul al doilea, cu incasari de 36,9 milioane de dolari in cel de-al patrulea weekend de exploatare.

Pe locul al treilea in box office-ul nord-american a coborat filmul de actiune "Battleship", in care puscasii marini americani lupta impotriva unei invazii extraterestre. Aceasta pelicula SF, care ii are in distributie, printre altii, pe cantareata Rihanna si actorii Alexander Skarsgard si Liam Neeson, a obtinut incasari de 10,8 milioane de dolari.

"The Dictator", o comedie cu accente satirice si rocambolesti in care Sacha Baron Cohen caricaturizeaza rolul unui dictator, a coborat o pozitie si a ajuns pe locul al patrulea, cu incasari de 9,6 milioane de dolari.

Filmul horror "Jurnalul terorii/ Chernobyl Diaries", o pelicula despre cativa turisti care se aventureaza in orasul abandonat Pripyat, aflat foarte aproape de o centrala nucleara, si care descopera ca nu sunt singuri acolo, a debutat pe locul al cincilea cu incasari de 8 milioane de dolari.

Sursa: gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii