A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713414933.2166.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Maestrul Alexandru Arsinel este "Deschis la distractie" in Parcul Palas din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
07-07-2014, ora 18:30

Maestrul Alexandru Arsinel este "Deschis la distractie" in Parcul Palas din Iasi

Articol de Madalina Irimia

Iubitorii artei dramaturgice vor avea parte de o noua surpriza in ansamblul Palas. Miercuri, 9 iulie, de la ora 19.00, in parcul Palas va fi prezent maestrul Alexandru Arsinel, unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei.

Asa cum si-a obisnuit publicul in cei peste 50 de ani de activitate, Alexandru Arsinel va oferi un spectacol umoristic desavarsit. Cei prezenti in parcul Palas vor avea ocazia sa admire si sa aplaude momentele muzicale si de teatru sustinute de marele actor. In calitate de invitat al emisiunii „Deschis la Distractie”, care se va filma de la ora 19.00, in parcul Palas, Alexandru Arsinel va impartasi cu indragostitii de teatru povestea sa de pe marile scene ale lumii.

Alexandru Arsinel este indragit de publicul larg, reprezentand cu mandrie generatia de aur a teatrului autohton. Actor, interpret si manager al Teatrului de Revista „Constantin Tanase” din Bucuresti, Alexandru Arsinal este o emblema a dramaturgiei romanesti, care a strans in palmaresul sau nenumarate spectacole si aparitii TV, oferind zambete multor generatii. Pentru intreaga sa cariera, in 2004, Alexandru Arsinel a fost distins cu Ordinul „Meritul Cultural” in grad de Mare Ofiter, la care se adauga alte premii importante pe care le-a cucerit de-a lungul timpului.

Foto: artisti-nunta.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii