A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713922565.0636.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

La un pas de podium pentru tinerii dansatori de la NIKONS Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
25-09-2012, ora 12:14

La un pas de podium pentru tinerii dansatori de la NIKONS Iasi

Articol de Diana Dumitriu

Sportivii clubului de dans sportiv NIKONS Iasi au participat cu trei perechi la Cupa Phoenix de la Bucuresti, la o competitie gigant, cu 333 perechi inscrise in concurs.

La Bucuresti s-a derulat nu cu mult timp in urma Cupa Phoenix la dans sportiv, acolo unde tinerii sportivi de la clubul NIKONS Iasi au fost prezenti la competitie sub conducerea antrenoarei Amira Niculita.

La clasa E (12-13 ani, 21 perechi participante), perechea ieseana Talanca Albu Bogdan - Paduraru Narcisa Lorena a ocupat un onorant loc 4, fiind la un pas de podium. In finala de sase, s-a dansat vals lent, vals vienez, quick step, samba, cha-cha si jive, acolo unde cuplul mentionat anterior de la NIKONS Iasi a ocupat locurile 3-5-3-4-3-3 si cu o suma a locurilor de “21” s-a clasat in final pe locul 4. Intr-un concurs castigat de Safta Christian Stefan – Luta Ana Alexandra (Soft Step Bucuresti), o alta pereche de la NIKONS Iasi, Rata Mihai Gabriel – Ciobanu Ana Maria s-a clasat pe locul 7, dupa o comportare promitatoare.

La clasa Hobby (6-11 ani, 18 perechi participante) s-a impus perechea Golban Vlad – Radu Daria Maria (Soft Step Bucuresti), intr-o finala in care s-au dansat vald lent, quick step, cha-cha si jive. O evolutie promitatoare la aceasta clasa de concurs a avut-o si perechea Mereuta Razvan Andrei – Ambrono Georgiana Gabriela (NIKONS Iasi), care s-a clasat pe locul 14, ea fiind la inceput de cariera sportiva.

”Sambata, pe 29 septembrie, vom merge cu cinci perechi la competitia internationala de la Cernauti, din Ucraina, unde speram sa obtinem rezultate foarte bune. Clubul nostru va deschide la Iasi o noua sala pentru dans sportiv, in cartierul Nicolina I”, ne-a declarat, la final, Mariana-Constantina Niculita, presedinta clubului de dans sportiv NIKONS Iasi.

     
Tag-uri: concurs, Iasi, dans
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii