A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715721261.1229.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Intalnirea perfecta, in functie de zodie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
15-03-2012, ora 08:12

Intalnirea perfecta, in functie de zodie

Articol de Madalina Irimia

Cand ai o intalnire, e bine sa fii atent la fiecare detaliu, inclusive la zodii. Un mic amanunt poate decide daca totul se va termina cu un „la revedere” rece sau daca noaptea se va termina abia spre dimineata, cu certitudinea unor revederi viitoare. Va prezentam in continuare cateva idei care pot aduce sucesul atunci cand aveti o intalnire, tinand cont de zodia potentialului partener.

Intalnire cu Berbec

Berbecul adora sa se simta important si, in acelasi timp, sa faca miscare, sa fie activ. Puteti incepe prin a cumpara bilete la un concert sau un alt eveniment important, avand grija sa aveti cele mai bune locuri. Astfel, se va simti privilegiat si va putea sa se uite de sus la cei din ultimele randuri. Apoi, seara poate continua la un club, unde Berbecul isi va putea folosi energia dansand pe ritmuri cat mai salbatice. De asemenea, puteti avea succes la un Berbec si daca mergeti impreuna la un eveniment sportiv. Ii place sa vada cum atletii se intrec pentru a dobora recorduri sau pentru a-si dovedi forta fizica.

Intalnire cu Taur

Cu un Taur, aveti trei variante principale de intalnire, doar toate au un element comun: mancarea. Daca va intalniti ziua, cea mai buna idee este un picnic. O plimbare in natura, urmata de savurarea unui cos plin cu bunatati il vor face sa se simta perfect. Daca intalnirea are loc seara, puteti fie sa mergeti la un restaurant pretentios, unde sa comandati ceva din specialitatile bucatarului, fie sa il invitati la dumneavoastra, pregatindu-i o cina. Va aprecia atat mancarea in sine, cat si efortul pe care l-ati facut cu gatitul. Iar daca totul va fi udat cu un vin rosu, va puteti astepta la noapte de neuitat!

Intalnire cu Gemeni

Pentru o intalnire cu un Geaman, trebuie sa tineti cont de doua lucruri: sa ii tineti mintea ocupata (altfel, se va plictisi rapid) si sa il lasati sa vorbeasca in voie, atat cat ii place. Cel mai porbabil, o va face in permanenta. Prima misiune poate fi indeplinita mergand la o expozitie mai neconventionala, gen cele cu reptile sau cu figurine de ceara. Apoi, puteti merge la o plimbare intr-o zona interesanta a orasului, care sa ofere subiecte de conversatie si prilej de discutie.

Intalnire cu Rac

Racul evita aglomeratiile, multimile si zgomotul excesiv. Prefera locurile retrase, care ofera intimitate si siguranta. Daca va invita la el, este perfect, deoarece acolo se va simti deplin in largul sau. Daca nu, puteti dumneavoastra sa deveniti gazda pentru o intalnire cu un Rac. La un reastaurant va prefera, bineinteles, separeurile, unde sa puteti vorbi in taina, dand inclusiv prilej pentru confidente. Apoi, pentru intalnirea cu un Rac, nu trebuie neglijata nici ideea de a merge la un film romanitc.

Intalnire cu Leu

Cand va intalniti cu un Leu, trebuie sa tineti cont de faptul ca reactioneaza foarte bine la cadouri. In special la cele scumpe. Daca nu vreti sau nu va permiteti sa ii cumparati bijuterii, veti avea succes si cu un buchet de flori bine aranjat sau cu o cutie cu bomboane de ciocolata. Ca loc al intalnirii, cea mai buna alegere e un restaurant luxos, „de fite”. Leul considera ca numai in astfel de locuri se cuvine sa isi fluture coama sa regala.

Intalnire cu Fecioara

Pe Fecioara, invitati-o sa faceti ceva impreuna, sa lucrati la un proiect sau sa va jucati folosindu-va talentele artistice! Se simte bine atunci cand are ceva de lucru si este de parere ca munca impreuna reprezinta cea mai buna modalitate de a cunoaste pe cineva. Alte lucruri esentiale la o intalnire cu o Fecioara sunt o imbracaminte cat mai ingrijita, stralucitor de curata, precum si atentia acordata micilor detalii vestimentare.

Intalnire cu Balanta

Pentru intalnirea cu o Balanta, cel mai bine e sa alegeti un spectacol artistic, fie el film, concert, piesa de teatru sau expozitie. Apoi, puteti merge la un restaurant select pentru a discuta, in timpul mesei, despre evenimentul la care tocmai ati asistat. In relatia cu o Balanta, trebuie sa fiti cat mai rafinat si mai elegant. Evitati expresiile vulgare si comportamentul de toparlan!

Intalnire cu Scorpion

Scorpionului ii plac misterul si tot ceea ce are legatura cu ocultismul. Daca nu aveti curajul sa ii propuneti o plimbare prin cimitir sau o sedinta de spiritism, puteti macar sa mergeti impreuna la un film horror. Apoi, trebuie sa tineti cont de existenta unui alt cuvant magic, pentru un Scorpion: sex. Vulgaritatea nu e bine-venita, dar aluziile de acest gen si crearea unei atmosfere fierbinti vor da intotdeauna rezultatul scontat, la intalnirea cu un Scorpion.

Intalnire cu Sagetator

E cunoscuta placerea Sagetatorului de a calatori. Ideal pentru o intalnire e sa il scoateti din oras, fie si numai pana la o localitate rurala din apropiere. Un week-end la munte e deja o propunere de nerefuzat. Daca nu sunteti disponibil la plimbari, puteti profita de atractia lui pentru locuri exotice mergand la o expozitie cu obiecte apartinand altor culturi sau la un concert de muzica traditionala a a ltei civilizatii. Cand discutati, e bine sa stiti sa spuneti lucruri interesante despre locurile pe care le-ati vizitat de-a lungul timpului si sa il lasati si pe el sa procedeze la fel.

Intalnire cu Capricorn

La o intalnire cu Capricornul, trebuie sa tineti cont de faptul ca acesta e mai rezervat si mai serios de felul sau. Nu il duceti, asadar, la karaoke! Cel mai important lucru este sa fie bine tratat, sa il faceti sa simta important, apreciat si respectat. Puteti realiza acest lucru imbracand ceva special si de calitate pentru intalnirea respectiva, comportandu-va cum se cuvine si ducandu-l in locuri la care nu oricine are acces.

Intalnire cu un Varsator

Varsatorilor puteti sa le propuneti, mai ales la inceputul relatiei, intalniri de grup. Se simt mai in largul lor atunci cand e multa lume, decat fata in fata cu oi persoana de sex opus. Apoi, dupa ce va apropiati, cel mai important e sa fiti original atunci cand stabiliti cum va decurge o intalnire. Varsatorul iubeste surprizele, asa ca nu ezitati sa veniti de fiecare data cu ceva nou!

Intalnire cu Pesti

Pestele e sensibil si visator. La o intalnire, puteti sa ii povestiti pe larg visele dumneavoastra. De asemenea, puteti sa mergeti la o plimbare la care sa scoateti si animalele de companie, care ii plac la nebunie. O alta idee buna consta in a-i da prilejul sa se implice intr-o opera de caritate. Eventual, cereti-i ajutorul intr-o problema oarecare! Va va ajuta cu mare placere si, in plus, asta va crea o legatura frumoasa intre dumneavoastra.

Sursa: clubmistic.ro

Foto: euforia.tv

     
Tag-uri: cuplu, intalnire, zodie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii