ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

SOCIAL
22-08-2014, ora 11:36

In acest week-end se desfasoara cea de-a treia editie Pet Event la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Sambata si duminica, 23 si 24 august, in piateta centrala din parcul Palas se desfasoara cea de-a treia editie a Pet Event. In ambele zile, de la ora 11.00, vizitatorii vor putea admira parade de hainute special croite pentru patrupede, demonstratii de hair style canin si lectii de dresaj, iar cei care doresc un prieten loial pot adopta un catelus sau o pisicuta.

Distractia va fi asigurata prin concursuri cu premii si jocuri haioase: „Ia loc sau iesi din joc”, „Maratonul culcatului”, „Tentatie intr-o lingurita”, „Sincronizare in dans” si altele. Expozantii vor prezenta produse si servicii pentru animalele de companie si vor oferi sfaturi pentru ingrijirea lor. In acest sens, la Pet Event se va lansa si o aplicatie pentru smartphone, care pune la dispozitia utilizatorilor informatii de interes veterinar si nu numai. Joaca alaturi de cele mai frumoase animalute va fi acompaniata de muzica trupei Los Anonimos.

Actiunea este organizata de „Events by Ioana Gamen”, in parteneriat cu ansamblul Palas si Primaria Municipiului Iasi. Printre participanti se numara: Vanelli, MiciBau, PetKult, Extru Can, Hainute cu fite, Unikvet, Asociatia „Un suflet pentru fiecare” si Asociatia „MaxDog”, LuckyVet, Pensiunea Tessy, Cabinet veterinat 4 Labute, Vet Concept si Gradinita Excellence.

Activitati recreative pentru copii

Sambata, de la ora 11.00, in incinta restaurantului „La Cupola”, cei mici sunt invitati sa intre in rolul de cofetari. In acest sfarsit de saptamana, nazdravanii vor invata cum sa faca prajituri cu ciocolata si fructe de padure, cu ajutorul specialistilor „Flori de Portocal”. Echipati cu sorturi si bonete, copiii vor combina ingrediente, vor folosi ustensile specifice si vor savura propriile creatii culinare. Inscrierile se pot efectua la numarul de telefon 0740/574.524 sau la ateliere.copii@gmail.com.

Duminica, de la ora 18.00, la Palas, are loc o noua intalnire cu marionetele Teatrului de Papusi „Aschiuta”. Acestia se vor amuza de peripetiile personajelor din povesti si vor invata lucruri noi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii