A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713556669.3307.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iesenii sunt provocati la 12 Hours Dance Marathon
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
24-05-2012, ora 12:46

Iesenii sunt provocati la 12 Hours Dance Marathon

Articol de Madalina Irimia

Primul event 12 Hours Dance Marathon din 2012 aduce pentru prima data in Moldova cel mai bun sunet de pe piata! Maratonul de primavara se va desfasura la Iasi, sambata 26 mai in parcarea Baumax.

Funktion One este revelatia care promite cea mai buna calitate audio posibila, prin control directional si o acuratete a sunetului aproape de perfectiune!

“Daca nu ai ascultat inca sunetul printr-un sistem Funktion One, te asteapta o surpriza frumoasa! Sistemul de sunet este cel mai bun din lume si este adus in premiera in zona Moldovei (doar la SUnwaves la Mamaia a mai fost adus). Sunetul de la aceste boxe este capat de linie in ce priveste claritatea, muzicalitatea si …frumusetea! Profesionistii in domeniu din intreaga lume, trupe si fanii acestora, manageri de club si iubitorii de muzica electronica au fost cu totii impresionati de calitatea si performantele acestui sistem”, au precizat organizatorii.

12 Hours Dance Marathon, considerat unul dintre cele mai puternice brand-uri de evenimente din intreaga tara si cu siguranta, cel mai bun din Moldova, gazduieste evenimente anual in Bacau si Iasi. Pentru aceasta editie organizatorii au ramas fideli proiectului [a:rpia:r] sound, anume Rhadoo, Petre Inspirescu si Raresh, carora li se alatura Cezar (Understand), NoiDoi (OurOwn), Inner si Moto.


Bilete in avans - 25 lei (in numar limitat) disponibile la:
• Iasi - The Very Shop (Str. Voda Grigore Ghica nr. 5) +40 232 242 430

Bilete in locatie

• 30 RON pana in ora 12:00
• 40 RON dupa ora 12:00

Rezervari mese – Radu 0746215034;
Detalii PR si acreditari media - Mihaela 0749964677.

Accesul in cort se va face incepand cu ora 22:00. Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 03:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.
Accesul in locatie se va face pe baza unui guest list computerizat (valabil pentru invitati, presa si/sau castigatori ai unor concursuri), si nu vi se va permite accesul in locatie daca nu figurati in baza de date sau daca nu aveti un act de identitate valabil asupra dumneavoastra pentru a putea fi identificat.
Inscrierile pentru acreditari de presa se fac pana cel tarziu 20 mai. Cererile transmise dupa data precizata, sau cele neconfirmate de catre un reprezentant 12HDM, nu sunt valabile.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii