ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

SOCIAL
31-10-2014, ora 11:31

Iasul gazduieste cea de-a treia editie a Festivalului International de Muzica „Crystal Music Fest”

Articol de Madalina Irimia
Sambata, de la ora 15:30, si duminica, de la ora 17.00, se va desfasura cea de-a treia editie a Festivalului International de Muzica „Crystal Stars Music Fest”, la Atrium Palas Mall.

Evenimentul aduce pe aceeasi scena interpreti din Romania, Cehia, Republica Moldova, Bulgaria, Polonia, Nigeria, Ucraina, Cuba si Germania, care vor oferi un adevarat maraton de talente.

Cele mai bune voci selectate de la nivel international vor concura, pe categorii de varsta, pentru trofeul „Crystal Stars Music Fest”, care reprezinta recunoasterea performantei lor artistice. Momentele concurentilor vor fi completate cu cele ale artistilor profesionisti.

Prima seara de festival se va incheia cu un concert Andrei Leonte, castigatorul „X Factor 2011”, iar invitata speciala de duminica este Nicole Cherry, revelatia muzicii romanesti din ultimul an. in week-end-ul dedicat cantecului vor fi recitaluri speciale ale unor solisti din tara, precum Ruxandra Tomulesei, Andra & Bogdan Botez si Bogdan Ioan, dar si din strainatate, Alex Mouth (Nigeria) si Alex Tarateanu (Ucraina). Atmosfera va fi condimentata cu momente antrenante oferite de Quasar Dance, Rhythmic Dance si Clubul Gimnis, dar si un spectacol al Corului de copii al Operei Nationale Romane din Iasi „Juniorii Operei”.
Festivalul International de Muzica „Crystal Stars Music Fest” este organizat de Asociatia Culturala „Mellos”, in parteneriat cu Asociatia „Salvati Copiii” si Asociatia Grupurilor Locale de Tineret.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii