A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713463714.3296.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Horia Brenciu va concerta in aceasta seara la Iasi (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
16-05-2012, ora 18:25

Horia Brenciu va concerta in aceasta seara la Iasi (VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

In aceasta seara, Horia Brenciu impreuna cu bandul sau va concerta la Sala Providenta din Iasi. Astfel cei care iubesc stilurile funky si soul sunt asteptati incepand cu ora 20:00 la cel de-al treilea concert sustinut de artist in acest an la Iasi.

Horia Brenciu va cinta alaturi de orchestra sa cunoscutele piese "Lucruri simple", "Fac ce-mi spune inima", "Septembrie, luni", dar si multe altele.

Am venit in Iasi pentru ca am un motiv foarte important. Iasul este in momentul de fata al 11 oras din turneul meu national. Alaturi de mine au venit colegii din orchestra si echipa de sunet. Suntem la primul nostru turneu national. Standardul meu este foarte inalt. Eu vreau sa cuceresc nu numai Romania, vreau sa cuceresc inimile tuturor din toata lumea. Publicul roman este unul din cele mai grele din toata lumea pentru ca el le stie pe toate. El stie sa cante, sa danseze, sa faca tot. Iar daca treci de publicul roman ai foarte mari sanse si in exterior”, a declarat Horia Brenciu.

Pretul unui bilet este 75 respectiv 100 lei, in functie de locul in sala.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii