A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714131483.9343.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Greseli la care nici nu te-ai gandi ca te fac sa pari mai grasa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
27-04-2012, ora 12:26

Greseli la care nici nu te-ai gandi ca te fac sa pari mai grasa

Articol de Madalina Irimia

Ai taiat drastic din ciocolata si painea consumata si mergi la sala cat poti de des, dar tot simti ca nu ai slabit cat ai fi vrut si nu esti multumita de felul in care arati. Asta pentru ca, desi ai mai putine kilograme, folosesti anumite accesorii ce te fac sa pari mai corpolenta decat esti.

Iata cateva obiecte care este posibil sa nu te avantajeze, conform Daily Mail, facandu-te sa pari mai grasa:

Geanta de umar

Stii sigur ca ouale mancate de Paste nu au fost prea prietenoase cu silueta ta, dar sigur nu te-ai fi gandit ca geanta ar putea sa aiba acelasi efect. Expertul in postura corpului Ivana Daniell spune ca purtarea unei genti grele pe un umar foarte des poate sa duca la o distrubuire gresita a grasimii.

Astfel, persoana cu pricina va avea mai multa grasime pe o parte a corpului decat pe cealalta. La fel se poate intampla si daca faci mai multe exercitii fizice cu o mana decat cu alta. Daca nu te poti abtine sa pui o multime de lucruri in geanta, incearca sa o porti pe cate un umar in fiecare zi, caci altfel postura ta va avea de suferit.

In plus, in acest fel vei evita si durerile aparute la nivelul spatelui, gatului si umerilor.

Bronzul fals

Ani intregi s-a crezut ca bronzul fals te ajuta sa arati mai slaba si mai tonifiata. Dar adevarul este ca, pe termen lung, te-ar putea face sa arati mai masiva.

Cercetatorii din Suedia au descoperit ca niste chimicale numite ftalati, care se gasesc in lotiunile autobronzante, predispun la cresterea in greutate si maresc de doua ori riscul aparitiei diabetului.

Acestea sunt gasite si in produsele cosmetice, dar si in cele destinate curateniei. Studiul arata ca ftalatii ajuta grasimea sa se depoziteze mai ales in jurul stomacului, ducand la un dezechilibru hormonal, ce se va oglindi si in cresterea in greutate.

Sa faci mai multe lucruri deodata

Desi acest lucru nu se incadreaza la capitolul "accesorii", are acelasi efect. A face mai multe activitati deodata duce la extenuarea unei parti a creierului care regleaza capacitatea de auto-control. De asemenea, daca nu iti mai vezi capul de treburi vei acorda si mai putina atentie alimentatiei, facand alegeri nesanatoase.

In graba vei opta pentru ceva dulce, care sa te energizeze pe moment, dar care te va lasa lipsit de vlaga peste o ora, extenuandu-te fizic si psihic. Niciodata nu este bine sa iei masa in timp ce esti distras de alta activitate, caci nu iti vei da seama cat mananci si senzatia de satietate va aparea mult mai greu.

Lenjeria special creata pentru a strange corpul

Acest tip de imbracaminte este creat special pentru a fi purtat pe sub haine si a te face sa arati mai slaba, dar, purtata in exces, poate sa aiba un efect contrar. Acesti pantaloni vor strange zona abdomenului, a posteriorului si a picioarelor, asa ca muschii se vor slabi si pielea se va lasa cu timpul, organismul devenind lenes.

Este bine sa porti asemenea accesorii in situatiile in care chiar vrei sa arati perfect, dar nu uita de exercitiile fizice, acestea fiind cele care te vor tine cu adevarat in forma.

Tocurile inalte

Oricat de ciudat ar parea, tocurile inalte te pot ingrasa, dupa cum spune antrenorul personal Dax Moy, care sustine ca acestea pot duce la un abdomen inferior lasat.

Tocurile purtate des duc la relaxarea muschilor abdominali, asa incat vei arata mai grasa. Este bine sa le porti atunci cand te afli la un eveniment special si vrei sa te simti sexy, dar scapa de ele imediat ce ajungi acasa si lasa-le in debara cat esti la serviciu sau esti implicat in alte activitati zilnice, optand pentru o varianta mai joasa si mai comoda.

Sursa: acasatv.ro

Foto: allwomenstalk.com

     
Tag-uri: geanta, bronz, cercetatori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii