ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
11-05-2012, ora 13:27

Gand cel Bun vine la atelierele de creatie pentru copii, la libraria Avant-Garde

Articol de Madalina Irimia

Sambata, 12 mai, incepind cu ora 11.00, libraria Avant-Garde Librarium organizeaza intilnirea cu GAND CEL BUN, in cadrul atelierelor de creatie pentru copii.

Organizatorii precizeaza ca, alaturi de copii cu varste cuprinse intre 7 si 11 ani, se va incerca raspunderea unor intrebari despre ganduri precum: “Oare cite ginduri am avut astazi? Dar ieri?”, “Oare cum deosebesti un gind bun de un gind rau?”, “Oare gindurile au ginduri?”

Atelierele de creatie au fost concepute pentru a oferi alternative de petrecere creativa a timpului liber pentru copii si se intimpla saptaminal in Libraria Avant-Garde. Sub diverse pretexte literare, copiii experimenteaza, citesc, deseneaza si creeaza impreuna cu colaboratorii nostri: tineri actori, artisti, fotografi, filologi. Ei nu se vor teme sa abordeze impreuna cu copiii de la teme simple (numaratoare, invatarea si combinarea culorilor), pina la subiecte complicate cum ar fi: ilustrarea unei povestiri, schimbarea finalului unei povesti.

Accesul copiilor la toate atelierele este gratuit. Ei pot participa impreuna cu colegii de gradinita si insotiti de educatoarea lor sau impreuna cu parintii. Inscrierile se fac, in limita locurilor disponibile, telefonic (0332.408.477), pe e-mail (avantgarde@grupullibrarium.ro) sau direct in librarie in caietul de inscrieri.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii