ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

BLOG`N IASI
11-05-2012, ora 11:09

Flori de primavara - cartea copiilor creativi

Articol de Mihaela Albianu

Flori de primavara este un dublu proiect national – concurs si expozitie - organizat de Biblioteca Judeteana "Gh. Asachi" Iasi si www.activitaticreative.com.

Pana pe 15 mai 2012 copii prescolari si scolari (clasele I-IV), dar si cadrele didactice din invatamantul de stat si particular sunt provocati sa creeze lucrari artistice pe tema “Flori de primavara”.

Copiii inscrisi in concurs vor fi premiati cu carti si reviste de la Media Service Zawada si Editura Casa.

Lucrarile participante vor fi cuprinse in doua expozitii una la Biblioteca “Gh. Asachi” filiala Ateneu si a doua, pe 1 iunie 2012, la Bojdeuca Ion Creanga Iasi.

Lucrarile pot fi inscrise in trei sectiuni: cadre didactice (“Modelul cadrului didactic”), prescolari si scolari, lucrari care vor fi publicate intr-un album color intitulat Flori de primavara.

Participantii din Iasi care doresc sa participe la concurs pot aduce lucrarile la Biblioteca Gh. Asachi Iasi filiala Ateneu (etaj 2 Ateneul Tatarasi) pana pe 15 mai 2012. Taxa de participare pentru participantii din Iasi este 20 lei, reprezentand contravaloarea cartii Flori de primavara cu ISBN.

Proiectul Flori de primavara este continuarea fireasca a Concursului Picteaza cu mine – concurs pentru copii creativi organizat in mediul virtual in 2011, timp de 10 editii. Lucrarile copiilor, pline de imaginatie, culoare si spontaneitate, merita efortul de a fi puse in valoare prin concursuri, expozitii tematice si, de ce nu, proiecte editoriale.

Mai multe activitati creative si detalii despre acest proiect gasiti pe: www.activitaticreative.com.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii