A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714186339.4251.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

FEstudIS a inceput cu dreptul! A doua zi a festivalului studentesc o aduce pe cantareata Elena Gheorghe pe scena CCS Iasi (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
03-05-2012, ora 13:06

FEstudIS a inceput cu dreptul! A doua zi a festivalului studentesc o aduce pe cantareata Elena Gheorghe pe scena CCS Iasi (VIDEO)

Articol de Gianina Petruca

La Iasi a inceput ieri “Sesiunea distractiei”! Zeci de ligi si organizatii studentesti au defilat seara trecuta, in parada, pe strazile principale ale Iasului, pentru a marca debutul FEstudIS 2012.

Tinerii s-au adunat in jurul orei 18.30, pe esplanada Universitatii de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa”, de unde au urmat traseul Bld. Independentei - Str. Elena Doamna – Campus “Tudor Vladimirescu”. Destinatia finala a fost parcarea Facultatii de Chimie Industriala a Universitatii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iasi, unde trupa Shukar Nation a sustinut un concert de zile mari.

Catalin Nicoara, director CCS Iasi:

“FEstudIS-ul este cel mai mare festival studentesc din Iasi. Astazi (n.r.: 2 mai) am inceput cu Parada organizatiilor studentesti, ca in fiecare an, urmata de un concert Shukar Nation in fata Facultatii de Chimie (n.r.: Campus Tudor Vladimirescu). Pe data de 3 mai, vom avea un concert Elena Gheorghe in sala Gaudeamus, iar in fiecare zi vom avea seri tematice (pop, rock), seri de teatru, dans, Festivalul de minoritati, arta stradala, pictura stradala, s.a.”

Aflat la cea de-a XI-a editie, FEstudIS le-a pregatit studentilor din Iasi evenimente precum Universitariada, seri de teatru, seri de film, expozitii de grafica, Ziua Lumanarilor Aprinse, “Go Medieval”, activitati sportive, concursuri, so actiuni de Informare.

Festivalul studentesc ce se va incheia pe 8 mai lanseaza anul acesta si noi provocari, precum Treasure Hunt, Flash Mob, Global Village, “ Iasiul iti spune: ORIENTEAZA-TE!”

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii