A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714109084.3734.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Expozitie cu ciuperci comestibile, toxice si otravitoare la Gradina Botanica Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

SOCIAL
19-09-2014, ora 15:53

Expozitie cu ciuperci comestibile, toxice si otravitoare la Gradina Botanica Iasi

Articol de Madalina Irimia

Specialisti de la Gradina Botanica si doctoranzi din cadrul Laboratorului de Cercetare a Fungilor de la Facultatea de Biologie, organizeaza o expozitie cu peste 300 specii de ciuperci comestibile, toxice si otravitoare, colectate din paduri localizate in imprejurimile municipiului Iasi, dar si din judetele Bacau, Neamt si Suceava.

Incepand de sambata, 20 septembrie 2014, ora 11.00, pana duminica, 21 septembrie 2014, ora 19.00, vor fi prezentate esantioane proaspete cu Amanita phalloides (buretele viperei), cea mai toxica specie din Romania, precum si numeroase alte specii cunoscute sau mai putin cunoscute, care surprind prin forme, dimensiuni, culori si importanta in stabilitatea si sanatatea ecosistemelor naturale.

Expozitia poate fi vizitata in Complexul de sere, pretul de intrare este de 5,00 lei, iar pentru grupurile organizate este de 3 lei. Fotografiatul este liber.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii