A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714140712.9222.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Expozitia memoriala “File de poveste”, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
29-10-2014, ora 11:38

Expozitia memoriala “File de poveste”, la Iasi

Articol de Cristian Amariei
Galeriile de Arta ale Municipiului Iasi, situate in Pasajul Hala Centrala, organizeaza in perioada 4 noiembrie – 26 noiembrie, expozitia memoriala “File de Poveste”, in viziunea artistului – grafician iesean, Ludvig Dombrovski.

Vernisajul expozitiei va avea loc marti, 4 noiembrie, incepand cu ora 18:00 si va fi sustinut de criticul de arta Gheorghe Macarie.

Expozitia memoriala “File de poveste” in viziunea artistului – grafician Ludvig Dombrovski este un prim pas al demersului familiei de a readuce opera acestuia in atentia critica a societatii actuale.

Evenimentul cultural reprezinta un dialog intre generatii, ilustrand atat datoria morala fata de acesta cat si credinta ca arta poate supravietui trecerii timpului doar prin promovarea sa de la o generatie la alta.

Inginer agronom de profesie si artist autodidact, Ludvig Dombrovski se integreaza cu succes in spatiul artistic iesean, lucrand atat la Muzeul de Etnografie cat si la Muzeul de Istorie, din cadrul Complexului Muzeal Moldova Iasi.

Complexitatea operei sale, regasita atat in numeroasele detalii realizate minutios, in amplitudinea suprafetelor de lucru, cat si in diversitatea tehnicilor artistice, tradeaza devotamentul creatorului fata de creatie.

Sursa: 360.uaic.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CaseyCeF,  22.01.2017 01:55

wh0cd477454 vermox trazodone 100 mg resource clindamycin hcl 300 mg

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii