ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

SOCIAL
27-02-2015, ora 08:35

Evenimente dedicate primaverii, la Palas

Articol de Cristian Amariei
In acest week-end, la Palas Mall vor avea loc mai multe evenimente precum: Targul de martisoare, Atelierul Artistului, Beauty Expo, teatru de papusi pentru prichindei si un recital de pian.

De vineri pana duminica, in perioada 27 februarie – 1 martie 2015, Atriumul Palas Mall gazduieste Beauty Expo. Cele care doresc sa isi puna in valoare calitatile vor afla mici secrete de la expozantii prezenti, din domenii precum: hair styling, cosmetica, servicii de infrumusetare si SPA, fitness, optica si multe altele. Targul este si un bun prilej pentru ca domnii care doresc sa isi surprinda perechea cu un cadou special de 8 Martie sa opteze pentru un abonament de rasfat sau pentru produsele cosmetice prezentate.

Pana duminica, cei care cauta martisoare deosebite sunt asteptati la cea de-a treia editie a „Atelierului Artistului”. Tineri artisti vizuali, membri ai Uniunii Artistilor Plastici, isi expun colectii nou create de martisoare, bijuterii, accesorii si obiecte decorative. Clientii pot cumpara simboluri care anunta venirea anotimpului verde, realizate din sticla, lut, hartie, fimo, ceramica sau alte structuri surprinzatoare. De asemenea, vor avea la dispozitie colectii de bijuterii, inspirate din natura, create din argint, alama, cupru, portelan si altele.

Duminica, prichindeii vor fi spectatorii unor noi sesiuni de teatru de papusi. De la orele 11.00 si 17.00, cei mici vor avea prilejul de a cunoaste personaje din povesti si de a se amuza alaturi de prieteni.

Tot duminica, in intervalul orar 15.00 – 17.00, in Atriumul Palas Mall vor rasuna cele mai frumoase melodii interpretate la pian. Moderne sau clasice, cantecele se vor reuni intr-un recital artistic care ii va insoti pe clienti la shopping.

Pana pe 8 martie, Palas Mall gazduieste targul „Cutiuta Primaverii”. in diferite zone ale mall-ului, clientii pot descoperi selectii cu cele mai inspirate cadouri de Martisor si pentru Ziua Femeii, prezentate de zeci de expozanti. Vizitatorii pot alege din numeroase propuneri: decoratiuni, articole lucrate manual, bijuterii, martisoare si multe alte daruri.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  07.07.2017 22:04

wh0cd244166 torsemide homepage antabuse substitute Benicar Online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii