ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

SOCIAL
13-08-2014, ora 12:47

Elisabeta Lipa va participa la festivitatea de deschidere a Campionatului National de Canotaj Juniori de la Iasi

Articol de Cristian Amariei

Astazi, 13 august, la ora 19.30, va avea loc festivitatea de deschidere a Campionatului National de Canotaj Juniori, care se va desfasura, in aceasta perioada, la Iasi, la Baza Nautica Dorobant. La evenimentul care va avea loc in Parcul Palas, va fi prezenta Elisabeta Lipa, multipla campioana olimpica si presedinte al Federatiei Romane de Canotaj.

La festivitate vor participa si cei 19 sportivi romani medaliati, la inceputul lunii august, la Campionatele Mondiale de canotaj pentru juniori de la Hamburg. In Germania, Romania a cucerit cinci medalii: doua de aur, doua de argint si una de bronz. Printre medaliate se numara si ieseanca Anca Filip, castigatoarea bronzului mondial impreuna cu echipajul feminin de 8+1 si, totodata, campioana europeana, in luna mai, la aceeasi categorie.

La Campionatul National de Canotaj Juniori, care se va derula in perioada 14 – 17 august, la Baza Nautica Dorobant, participa aproximativ 400 de sportivi din intreaga tara.

Publicul are posibilitatea sa admire, in parcul Palas ambarcatiunea de canotaj cu care reprezentantele Romaniei, Georgeta Damian-Andrunache si Doina Ignat, au castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Sydney, in anul 2000.

Foto: qmagazine.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii