A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713944593.1836.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ElectroLive Session 2014 o aduce la Iasi pe ISHOME
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

SOCIAL
31-10-2014, ora 10:07

ElectroLive Session 2014 o aduce la Iasi pe ISHOME

Articol de Madalina Irimia

ElectroLive Session2014 invita iubitorii muzicii electronice,sambata, 1 noiembrie, incepand cu ora 22.00, la o intalnire de calibru cu ISHOME, tanara artista din Rusia, tara care in ultimii ani a dezvoltat o reprezentativitate artistica foarte consistenta inacest domeniu.

Texturile contemporane ale sound-urilor ce poarta marca Ishome, se vor auzi in premiera la Iasi, in Wunderbrau 365, partenerul si gazda evenimentului, care ofera o atmosferaperfecta pentru a petrece o seara electrizanta.

Lansat anul trecut, in noiembrie, ElectroLive Session este un proiect al Companiei FaPt – Fabrica de Arta si Productie Teatrala, de dimensiune internationala, care doreste sa dezvolte o platforma de promovare a muzicii de avangarda, cu structura electronica, prin concerte si acturi live sustinute de artisti consacrati din mediul international, national si local. Anul acesta proiectul s-a concentrat pe explorarea dinamicii dezvoltarii proiectelor inovatoare din aria artei digitale, aducand in prim-plan noile tendinte in domeniul muzicii electronice din zona est-europeana.

Ishome este numele de scena a Mirabelei Karianova, tanara producatoare de muzica electronica originara din Krasnodar – Rusia. Consideratanoua revelatie a muzicii electronice est-europeane,creatia muzicala ISHOME trece printr-un conflict stilistic constant, contopindu-se in cele din urma, intr-un amestec divers de stiluri, de la dub, la house si techno.

Ishome incepe sa-si defineasca destinul muzical in urma cu noua ani, creand muzica electronica. In 2010 se hotaraste sa-si rafineze stilul urmand cursurile “Spectral Audio School”, unde se concentreaza pe imbunatatirea abilitatilor sale, in special pentru atingerea performantelor live.

In prezent, Ishome este invitata frecvent in festivaluri importante de gen,surprinzand publicul cu sound-urile sale originale, captivante si pline de ritm,improvizatiile in timp real fiind o caracteristica si o parte foarte importanta a aparitiilor sale.

Biletele vor putea fi procurate in seara evenimentului, de la Wunderbrau 365, la pretul de 20 lei, pana in ora 24.00 și la pretul de 25 lei, dupa aceasta ora.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  14.06.2017 01:58

wh0cd819389 cialis

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii