A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716162865.7626.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dya a lansat videoclipul piesei "Don't Know"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
22-02-2012, ora 12:10

Dya a lansat videoclipul piesei "Don't Know"

Articol de Madalina Irimia

Dya prezinta noul videoclip, pentru piesa Don’t Know, intr-un cadru ludic care pune accentul pe contraste puternice menite sa evidentieze naivitatea trecerii de la copilarie la adolescenta.

Pentru acest videoclip de imagine, Dya si-a schimbat radical look-ul, a adoptat tinute vesele, nonconformiste si atragatoare in ton cu varsta frageda, dar care au contrastat cu o culoare a parului puternica: rosu.

Videoclipul Dya – Don’t Know a fost regizat de Spike, regizorul dorindu-si ca acest clip sa fie unul de imagine, insa in acelasi timp plin de simboluri din care sa reiasa inocenta adolescentina si tineretea, cu tot ce cuprinde aceasta. Acest concept este sustinut prin decoruri deschise, inghetate, cu referiri la anotimpul iarna, informeaza Kiss TV.

Diana Prepelita studiaza in prezent la Colegiul National de Arta "Octav Bancila", sectia muzica (chitara clasica si pian). Printre premiile castigate de Dya pana acum se numara Trofeul ''Ti Amo'' 2006 si Premiul I la Festivalul ''Mamaia Copiilor'' 2006.

Povestea ei a inceput, cand Mihai Traistariu a avut un concert in Iasi, iar Dya era intr-o perioada moarta a carierei sale, desi participase la mai multe concursuri, inclusiv Eurovision Junior 2006. Dupa concert, aceasta a vorbit cu Mihai, care l-a contactat pe fostul coleg, Costi Ionita. Acesta la randul sau a discutat cu Dan Popi, care s-a aratata incantat de noua voce descoperita.

Astfel drumul spre succes al adolescentei a inceput cand a filmat primul sau videoclip la piesa “Down the Earth”, in regia lui Florin Botea.

Dya a cochetat si cu televiziunea in calitate de coprezentator al emisiunilor Tara lui Piticot –TVR Iasi si Kids Land – Antena 1 Iasi.

     
Tag-uri: Dya, videoclip, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii