ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
05-03-2012, ora 12:59

Doi artisti ieseni sunt nominalizati la Premiile ForeverFolk (VIDEO)

Articol de Gianina Petruca

Cosmin Vaman si Alexandra Andrei sunt nominalizati la categoria Cel mai tanar artist al anului 2011, in cadrul Premiilor ForeverFolk. Acestia intra in competie directa, atat intre ei, cat si cu ceilalti artisti nominalizati la aceeasi categorie: Icarus, Adela Titescu si Roxana Zapartan.

Legat de nominalizarea Cosmin Vaman a publicat un comentariu pe pagina personala de Facebook: ”Eu zic ca nu sunt destul de trist sa fiu folkist. Insa Cei de la Forever Folk zic ca de fapt as fi. Si m-au nominalizat la "tanarul artist al anului". De fapt suntem doi ieseni nominalizati la categoria asta - Alexandra Andrei si Cosmin Vaman.”
Tanarul artist esean a incheiat postarea cu specificul ton vesel, precizand amuzat ca “daca stricati un vot pe unul dintre noi nu ne suparam.

Concursul se desfasoara pentru al treilea an consecutiv , in mediul online,urmand ca la sfarsitul contorizarii voturilor sa se acorde premii pentru cinci categorii:
- Artistul folk al anului 2011
- Cel mai bun album folk aparut in 2011
- Cea mai buna piesa folk a anului 2011
- Cel mai bun tanar artist a anului 2011
- Evenimentul folk al anului 2011

Publicul poate vota pana 8 martie la orele 23:59:59, la urmatorul link, decizia acestuia contand in egala masura cu cea a juriului (format din Bogdan Besliu, Teodor Brucar, Raluca Chirculescu, Alex Ciuca, Oana Duma, Teodora Ionescu, Sorin Lupascu, TVRM, Marius Matache, Mihai Cosmin Popescu, Alecu Racoviceanu, Florin Silviu Ursulescu), si anume 50%.

Printre nominalizatii la celelalte categorii se numara si nume mari are muzicii folk precum Alexandru Andries, Nicu Alifantis sau Daniel Iancu.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii