A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714065799.4171.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Curs modular de autodezvoltare sinergetica si spirituala, la Libraria Carturesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
28-05-2012, ora 11:45

Curs modular de autodezvoltare sinergetica si spirituala, la Libraria Carturesti

Articol de Madalina Irimia

Luni, 28 mai, iesenii sunt invitati sa participe incepand cu ora 17.30 la un curs practic prin care sa dobandeasca o cunoastere profunda si reala a ceea ce este intotdeauna ascuns, partea inconstientului nostru. Evenimentul se va desfasura la ceainaria Librariei Carturesti, localizata la etajul II al Iulius Mall. Participarea la curs este gratuita.

“Asa cum afirma M. Erickson, inconstientul este un rezervor imens de resurse, blocate de zona constienta care a traversat diverse situatii traumatizante de viata si incearca sa se apere. Va invitam sa descoperim impreuna resurse si acel potential inca neexplorat pentru a va putea urma in mod liber visele si asteptarile. Totodata veti deveni mult mai constienti si stapani pe propriul “destin “ intelegand logica subtila si ascunsa prin simboluri a evenimentelor de viata. Lasati libera calauza interioara pentru a va conduce prin drumul alambicat si uneori greu de inteles al existentei.” ,au precizat organizatorii.

Detaliere Modul 1

  1. Criterii de suprafata in alegerile parteneriale
  2. Stabilirea de catre participanti a criteriilor personale in alegerile lor parteneriale
  3. Exemplificari ale logicii reale de alegere
  4. Identificarea si oglindirea trasaturilor partenerului in propria personalitate

Printre obiectivele cursului se numara o mai buna intelegere a deciziilor proprii si ale partenerului, identificarea de noi resurse ascunse, precum si imbunatatirea relatiei de cuplu.

Organizatorii evenimentului sunt Lector Univ. Dr. Monica Mihaila, Clinica Psyharmony, Presedintele Asociatiei Romana de Interventie Psihologica, Psihoterapeutica si Medicala, in colaborare cu Libraria Carturesti Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii