A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715632463.8806.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa cuceresti o femeie in functie de zodie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
14-03-2012, ora 14:06

Cum sa cuceresti o femeie in functie de zodie

Articol de Madalina Irimia

Astrosexologul american Kiki T a prezentat cateva sfaturi pe care sa le urmeze barbatii daca vor sa cucereasca o femeie de la prima intalnire. Cum trebuie sa procedeze si unde trebuie sa o invite pe fata pe care o plac, in functie de zodia ei.

Berbec

Femeile berbec sunt agitate si neastamparate. Astfel, pentru a le face sa se simta bine la prima intalnire, ar trebui sa initiati discutii in contradictoriu, in care sa-si poata sustine punctele de vedere si, evident, sa le lasati sa aiba ultimul cuvant.

Taur

Femeile taur sunt rafinate si gurmande, astfel incat daca vreti sa le impresionati duceti-le intr-un restaurant scump, unde puteti sa va bucurati de o mancare aleasa si de o sticla de vin bun.

Gemeni

Femeile gemeni apreciaza un simt al umorului dezvoltat. In plus,sunt foarte guralive si au cate ceva de spus in legatura cu orice subiect ati deschide, asa ca incercati sa dicutati tot felul de probleme, de la politica la moda, si pana la sport.

Rac

Femeile din zodia Rac sunt mai timide si sensibile. Incercati sa fiti draguti cu ele si nu le faceti propuneri indecente pentru ca e posibil sa se sperie si sa nu mai apucati a doua intalnire. Cel mai bien se sitm atunci cand se afla intr-un loc ferit de privirle luii, spre exemplu, mergeti intr-un pub unde sunt separeuri.

Leu

Leoaicele sunt foarte dramatice si puse pe sotii. Duceti-le la karaoke sau intr-un parc de distractii si se vor simti in evenimentul lor.

Fecioara

Femeile din zodia fecioarei sunt perfectioniste si le place sa dea sfaturi. Invitati-le la un restaurant cu produse eco sau intr-un loc foarte curat si cu o servire impecabila. In plus, le puteti provesti problemele voastre pentru a le cere sfaturi. Se vor simti importante si apreciate.

Balanta

Balantele sunt superficiale si apreciaza mult aspectul fizic si frumosul. Purtati haine frumoase, utilizati un parfum rafinat si eventual faceti o vizita la un muzeu sau la o galerie de arta.

Scorpion

Femeile scoprion adora misterele. Povestiti-le secrete din viata voastra si lasatile sa inteleaga ca aveti ceva de ascuns sau ca le va lua ceva timp sa va descoasa. O sa fie impresionate si o sa vrea sa duca la capat puzzl-ul personalitatii voastre.

Sagetator

Femeile sagetator adora sa calatoreasca si sa vada lucruri noi. Mergeti la un restaurant cu specific arabesc sau african si eventual povestiti-le amintiri din calatoriile voastre din tarile exotice, daca e cazul. Va vor adora pe loc.

Capricorn

Materialismul e cuvantul de baza cand vine vorba despre capricorni. Daca vreti sa cuceriti o astfel de femeie, mergeti cu ea intr-un loc scump si nu va sfiiti sa aruncati cu banii in stanga si in dreapta.

Varsatori

Femeiel varsator adora tehnologia si nu se sfiesc nici de la pornografie. Asa ca trimiteti-i mesaje cu tente sexuale si aratati-le ca va pricepeti la tehnica.

Pesti

Pestii sunt ganditori si pierduti in lumea lor. O astfel de femeie vrea sa se plimbe noaptea prin parc si sa poate discutii filosofice.

Sursa: libertatea.ro

     
Tag-uri: cuplu, cucerire, femeie, zodie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii