ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
28-04-2012, ora 12:12

Cum faci ca prima intalnire sa duca la o relatie serioasa

Articol de Madalina Irimia

Pentru multe persoane care cauta relatii de lunga durata, prima intalnire nu este deloc importanta, cel putin asa gandesc ele.

De fapt, aceasta conteaza extrem de mult, caci o prima impresie gresita poate sa le distruga sansa de a mai intalni si a doua oara persoana cu care ar avea, altfel, un viitor.

Astfel, este important sa tii cont de cateva lucruri importante in acele cateva ore in care vrei sa afli cat mai mult despre persoana din fata ta, dar si sa lasi o impresie placuta, agreabila, despre tine. Iata cateva sfaturi oferite de Shine:

Concentreaza-te si evita elementele ce iti pot distrage atentia

Multe dintre primele intalniri au loc in spatii in care exista numeroase elemente ce iti distrag atentia, daca nu incerci sa te concentrezi. Fie ca este vorba de televizor, conversatii de la alte mese si oameni ce se perinda pe langa voi, este posibil sa incepi sa oferi mai multa atentie mediului inconjurator decat partenerului tau.

Incearca sa mentii contactul vizual, sa privesti in ochii persoanei din fata ta, astfel incat sa o mentii si pe ea la fel de implicata.

Fii implicat activ in conversatie

Privitul in ochi te va ajuta sa fii atent la ce spune celalalt. Daca iti lasi mintea sa zburde catre treburile pe care le ai de facut cand ajungi acasa sau ce ai vorbit cu seful la serviciu, vei pierde sirul ideilor celuilalt, iar daca acesta va observa, situatia va fi teribil de jenanta.

Pentru ca potentialul partener sa vada ca intelegi ce spune, incearca sa spui cate ceva aprobator sau nu, in functie de ce simti.

Flirtul si limbajul corporal

Zambeste si chiar razi, fa gesturi care sa-l invite la apropiere pe cel de langa tine. Daca simti ca este cazul si ca vei primi un feedback pozitiv, intinde mana peste masa si pune-o peste mana sa. Astfel, fara sa va dati seama, va veti tine de mana.

Timpul este important si valoros

In afara de bunele maniere, si timpul petrecut cu celalalt este important in a-ti arata respectul fata de acesta. Fii punctual si nici nu te lungi prea mult cu intalnirea, caci altfel ai putea deveni plictisitor sau chiar disperat.

Sursa: ziare.com

Foto: life123.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii