A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714195256.8696.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum descifrezi mesajele codate ale barbatilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
29-04-2012, ora 12:43

Cum descifrezi mesajele codate ale barbatilor

Articol de Madalina Irimia

Barbatii ne dau deseori dureri de cap prin comportamentul lor codat, din care nu stim intotdeauna ce sa intelegem. Inainte sa te dai batuta pentru ca nu il intelegi exact pe barbatul care iti place si nu stii daca si el te place, vezi cateva ponturi care te vor ajuta sa decodezi gandurile celui care iti place.

Isi atinge sprancenele. Expertii in limbajul non verbal spun ca barbatii isi ating sprancenele in mod involuntar atunci cand plac foarte mult o femeie. Desi este un gest involuntar, este un semnal puternic ca barbatul din fata ta te place.

Zambeste cand vorbeste. Chiar daca vorbeste despre vreme, orarul trenurilor sau echipa de fotbal pe care o sustine… zambeste la tine lung. Este cel mai sigur semn ca desi vorbeste despre altceva gandul lui e la tine.

Gesticuleaza mult. Majoritatea barbatilor gesticuleaza mult atunci cand vorbesc cu o femeie de care se simt atrasi. Se intampla asta pentru ca se simt putin agitate sau emotionati sia tunci vor cumva sa isi mascheze emotiile cu gesture exagerat de dezinvolte.

Iti priveste buzele. Unul dintre cele mai sigure semne ca un barbat te place consta in privirea lunga tintita spre buzele tale. De fapt e un mic joculet la mijloc. Atunci cand vorbesti sau iti vorbeste, un interlocutor va avea tendinta sa te priveasca in ochi, insa daca isi indreapta privirea spre buze, intarzie putin si abia apoi te priveste din nou in ochi, poti sa fii sigura ca te place mult.

Jocul mainilor. Foarte multi barbati au tendinta de a deveni putin agitati cand sunt in preajma unei fete pe care o plac. De aceea trebuie sa fii atenta la mainile lui. Daca isi trece mana prin par deseori sau se joaca cu diverse obiecte pe care le are la indemana, poti fi sigura ca te place.

Sursa: acasatv.ro

Foto: first-date-questions.com

     
Tag-uri: mesaj, barbati, maini, buze
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii