A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713549907.6105.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cristina Padurariu si Razvan Boroda vor sustine la Iasi „Summer Jazz Night”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

SOCIAL
20-08-2014, ora 15:30

Cristina Padurariu si Razvan Boroda vor sustine la Iasi „Summer Jazz Night”

Articol de Ana-Maria Onofrei

Vineri, 22 august 2014, incepand cu ora 21.00, iubitorii de jazz sunt invitati sa ia parte la o aventura muzicala in compania muzicienilor Cristina Padurariu – voce si Razvan Boroda – pian, insotiti de Iustin Surpanelu – visuals, care va vor oferi o experienta audio-vizuala unica.

Evenimentul va avea loc la Cafepedia Iasi.

Cristina Padurariu s-a nascut la Iasi, a urmat cursurile Conservatorului din Timișoara, unde a studiat flautul, iar din 1997 a inceput sa castige premii, participand ulterior la numeroase concerte si festivaluri, atat in tara cat si in strainatate. Empatia si pasiunea sa pentru jazz, au facut-o sa urce pe aceeasi scena cu nume importante ale muzicii de gen, concertand alaturi de muzicienii Toni Kuhn, Johni Bota, Pedro Negrescu, grupul Blazzaj, Eddie Neumann, Matt Darriau, Eldad Tarmu, Yoni Hallevi, Horea Crisovan, Ilie Stepan, participand, de asemenea, la importante festivaluri din Romania, Festivalul de Jazz de la Garana, Plai Festival, Stuffstock.

Cristina Padurariu este o prezenta distincta, cu multiple valente artistice, care s-a remarcat pe scenele romanesti atat in domeniul muzical, cat si in cel teatral, prin colaborarile cu regizorul Radu Afrim in spectacolele “Visul unei nopti de vara”, montat la Teatrul National din Iasi si “Piata Roosevelt”, la Teatrul National din Timisoara.

Razvan Boroda, pianist, compozitor si aranjor muzical, a studiat pianul in cadrul Universitatii de Arte “George Enescu” Iasi, indreptandu-se catre jazz in anul II de facultate, la indrumarea profesorul si muzicianului Romeo Cozma. Considerat unul dintre cei mai talentati artisti de jazz, inzestrat pianist improvizator, capabil sa rezolve solicitarile unor genuri si stiluri diverse, Razvan Boroda a colaborat, in diverse formule, cu nume de marca ale lumii jazzistice participand la numeroase festivaluri nationale si internationale.

Iustin Surpanelu este pasionat de arta foto-video, fiind deopotriva fotograf, filmmaker si designer, stilul sau definindu-se prin culoare, oniric, efecte vizuale psihedelice, explorarea granitelor dintre lumea interioara și cea exterioara prin experimente vizuale pure. Iustin Surpanelu este membru permanent al trupei iesene “Fine it's Pink”, iar proiectele sale de data recenta au implicat importante colaborari, cu regizorul Radu Afrim pentru spectacolul “Femeia marii”, montat la Teatrul National din Iasi, si cu trupa clujeana “Lights Out” pentru realizarea videoclipului piesei “Nepal”, primul single de pe noul album al trupei.

Biletele pot fi cumparate in seara evenimentului de la Cafepedia Iasi (Str. Palat Nr.1, Moldova Mall - parter), la pretul de 12 lei, iar rezervarile se pot face la nr. 0735 930 591.

     
Tag-uri: iasi, concert, jazz
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii