A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714049416.4867.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Conferinta „Ai copil! Invata sa fii parinte!”, la UAIC Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
26-11-2012, ora 16:15

Conferinta „Ai copil! Invata sa fii parinte!”, la UAIC Iasi

Articol de Madalina Irimia

Marti, 27 noiembrie, la ora 18.00, in Aula Magna a Universitatii Al. I. Cuza, se va desfasura conferinta „Ai copil! Invata sa fii parinte!”.

Marti seara, Sorin Mihalache va provoaca la o noua conversatie despre Atentie! Conferinta va fi cu intrarea libera iar dumneavoastra veti putea descoperi, pe scurt: mai multe detalii despre abilitatile de a te ocupa de mai multe lucruri in acelasi timp si efectul stimularii acestui comportament. Ne dezvolta personal sau ne impiedica in disponibilitatea aratata copiilor, despre atentie. Ce am putea pierde si ce putem recastiga, cum influenteaza lipsa de atentie a parintilor starea copiilor nostri.

Pentru a consolida informatiile pe care le veti afla pe parcursul celor 2 ore , Sorin a pregatit o serie de expuneri si exercitii practice pentru a intelege in profunzime fenomenul Atentiei din punctul de vedere al parintelui.

Va asteptam pe toti maine seara sa patrundem impreuna in tainele Atentiei”, informeaza organizatorii.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii