ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

SOCIAL
05-09-2014, ora 12:12

Concert in aer liber al Filarmonicii Iasi si demonstratii sportive, la Palas

Articol de Madalina Irimia

Filarmonica „Moldova” Iasi ii invita pe melomani la o seara de vineri petrecuta in aer liber, in compania muzicii de calitate. De la ora 19.00, in parcul Palas va avea loc concertul „Va plac filmele?”, oferit de orchestra simfonica. Publicul va avea ocazia sa asculte un program de muzica din filme celebre, sub bagheta dirijorului Ilarion Ionescu-Galati.

Noi cadouri si accesorii realizate manual vor incanta privirile iesenilor cu ocazia Targului Fayette Handmade & Homemade. Evenimentul va avea loc in perioada 5 – 7 septembrie 2014, in zona Hervis Sports. Bijuterii, decoratiuni, piese vestimentare, accesorii, posete, ceasuri, tablouri, lumanari parfumate si produse homemade, precum prajituri, sucuri naturale si dulceata, se numara printre articolele care vor putea fi achizitionate.

Vineri, Daniel Buzdugan va veni in magazinul Autograf din Atriumul Palas Mall, pentru a le ura elevilor sa aiba parte de cele mai bune rezultate in noul an scolar. Indragitul prezentator le va acorda autografe tuturor celor care vor vizita magazinul intre orele 16.00 – 22.00 si ii va premia pe cumparatori cu numeroase cadouri.

Intalnirea micilor bucatari de la restaurantul La Cupola continua si in aceasta sambata. De la ora 11.00, copiii vor fi provocati de profesionistii atelierului „Flori de Portocal” sa prepare un desert delicios: tarta cu fructe si ciocolata. Echipati cu sorturi, prichindeii vor manui singuri ustensilele necesare, iar la final se vor indulci cu propriile creatii.

Sambata, cei care doresc sa faca miscare in aer liber sunt asteptati in parc, unde pot participa la demonstratiile de fitness oferite de Club Moving. Sesiunile sportive, care vor avea loc intre orele 10.00 – 18.00, in piateta principala a parcului, ii vor avea drept invitati pe trainerii Scolii de Fitness Scandinavia.

Demonstratiile vor purta semnatura Unirea SPA si vor incepe la ora 18.00, in piateta principala a parcului.

Duminica, de la orele 17.00, cei mici sunt asteptati in zona Intersport, la o noua intalnire cu indragitele marionete ale Teatrului de Papusi „Aschiuta”.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii