ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
22-06-2012, ora 12:04

Clubul de Carte pentru parinti, organizat in premiera la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Atelierul Parintilor si Carturesti organizeaza, in premiera pentru Iasi, un club de carte dedicat celor care sunt sau intentioneaza sa devina parinti. Acesta va avea loc la Carturesti Palas), miercuri, 27 iunie, incepand cu ora 18.30.

Cartea propusa este Tot ce trebuie sa stie parintii. 90 de intrebari si raspunsuri, scrisa deFrancois Dumesnil, editura Polirom si o puteti gasi in librariile Carturesti Iasi.

"La fiecare doua saptamani, miercurea, ne vom intalni la Carturesti Palas, intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa, cu parintii ieseni interesati de dezvoltarea abilitatilor parentale. La fiecare intalnire vom dezbate continutul unor carti pe aceasta tematica. Discutia va fi libera, formatorii putand propune chiar si unele exercitii bazate pe continutul cartii.", au precizat organizatorii.

Acestia fac precizarea ca actiunile clubului sunt "deschise oricarui parinte care doreste sa impartaseasca sau sa afle opinii avizate, pareri ale altor parinti sau ale formatorilor din cadrul Atelierului Parintilor".

Membrii clubului se vor aduna timp de de aproximativ o ora, bilunar, la Carturesti Palas. Recenzia cartii propuse pentru fiecare intalnire va fi disponibila pe blogul Atelierul Parintilor, inaintea fiecarui club. Accesul tuturor parintilor in cadrul clubului este gratuit.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii