ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
25-03-2012, ora 09:45

Ce spun despre un barbat hobby-urile sale

Articol de Madalina Irimia

Modul in care un barbat se relaxeaza dupa o zi stresanta si foarte obositoare la serviciu sau se rasplateste pentru o reusita poate spune cate ceva despre personalitatea sa.

Expertul in comportament uman Patrick Wanis spune ca analizandu-i activitatile din astfel de momente vei invata mai multe despre omul de langa tine, lucruri pe care altfel poate el nu ti le va spune de bunavoie, conform Glo.msn.

Ciocolata neagra

Un barbat care alege sa stea in casa linistit si sa manance o bucata de ciocolata neagra, dupa ce vine de la serviciu, este constient de sentimentele sale si ii place sa se implice in discutii serioase.

Specialisti spun ca aceste persoane sunt probabil romantice, spontane si aplecate catre filozofie.

Emisiuni tip reality show

Daca iubitul tau se destinde privind o emisiune de genul "Supravietuitorul" inseamna ca ii place sa-si asume riscuri si sa aiba de-a face cu provocari noi mereu.

Daca ti se pare ca nu i se potriveste aceasta descriere, inseamna ca in subconstientul lui vrea sa se schimbe si sa poata fi putin mai agresiv, sa-si asume mai multe riscuri, isi doreste o viata mai aventuroasa.

Gadget-urile

Unii tipi pur si simplu isi doresc sa fie mereu la curent cu cea mai noua tehnologie, chiar daca de multe ori nici nu au cu adevarat nevoie de acele lucruri. Se poate ca ei sa caute de fapt intelegere in jur si sa se simta bine doar atunci cand sunt inconjurati de multa lume.

Un rasfat corporal

Un barbat care se relaxeaza cu ajutorul unui masaj sau a unei bai fierbinti poate sa para cam pretentios, dar nu este cazul sa judeci pripit. El stie doar ca in viata este bine sa te astepti sa primesti lucruri bune si ca este important sa iti valorifici cu adevarat timpul liber, sa stii ce inseamna relaxarea, ca apoi sa ai forta pentru munca.

Isi cumpara accesorii scumpe

Daca iubitul tau isi petrece orele libere cautand cele mai interesante si noi accesorii in materie de vestimentatie sau ochelarii de soare au foarte mare importanta pentru el, este posibil sa aiba nevoie de confirmarea celorlalti pentru a se simti bine in pielea sa. Aici este vorba de mai mult decat de vanitate, mai degraba de nevoia de aprobare si atentie.

Masinile scumpe

O masina scumpa este unul dintre cele mai puternice simboluri, dar daca barbatul in cauza este mai interesat de faptul ca il vede lumea intr-un asemenea automobil decat de condusul in sine si a ajunge la destinatie, cel mai probabil el este obsedat de ce cred altii despre el.

In plus, daca nu are bani sa-si cumpere una si doar se bucura de o plimbare cu o masina imprumutata de la un prieten, se poate sa nu aiba suficienta ambitie si sa se multumeasca cu putin.

Ii place sa doarma pana la pranz

Desi prima insusire care iti vine in minte este probabil lenea sau lipsa motivatiei, mai important este ca probabil nici nu pune pret pe o viata sanatoasa. Daca somnul acesta lung este reteta relaxarii doar din cand in cand, cel mai probabil chiar are nevoie de el si se simte coplesit de probleme. Acest om va sti sa te inteleaga si pe tine atunci cand vei avea nevoie de o pauza.

Jocuri online

Jocurile online precum Farmville ofera cateva momente de deconectare de la lumea reala. Fanteziile pot sa fie bune si indicate chiar, dar daca o persoana se joaca ore intregi este posibil sa vrea sa scape de greutatile realitatii, avand senzatia ca nu le poate face fata.

Pot exista si anumite probleme psihologice nerezolvate.

Muzica anilor '80

Dupa o saptamana istovitoare, unui barbat poate sa ii placa sa se aseze confortabil pe canapea si sa asculte Duran Duran sau Depeche Mode. Intoarcerea in timp poate reprezenta nevoia de a se simti sigur pe sine. Anii '80 vorbesc foarte mult despre narcisism si rabdarea fata de propria persoana, asa ca iubitul tau poate ca simte nevoia sa ramana putin singur, doar in compania propriei persoane.

Un coniac bun

Daca omului de langa tine ii face bine sa se destinda cu un pahar de bautura fina inseamna ca stie sa aprecieze lucrurile de calitate din viata, in special cele facute prin mult efort. Barbatul acesta isi face asa cum trebuie treaba la serviciu sau in afacerea pe care o are si ii place sa fie respectat si apreciat. (ziare.com)

Foto: thedailygreen.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii