A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716241260.9987.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce mic dejun te scapa de mahmureala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
31-03-2012, ora 11:43

Ce mic dejun te scapa de mahmureala

Articol de Madalina Irimia

O noapte de distractie cu prietenii este placuta, dar a doua zi dimineata cel mai probabil vei primi "rasplata" pentru orele amuzante de cu seara.

Cea mai buna modalitate de a preveni o migrena este aceea de a ramane hidratat pe toata perioada in care consumi alcool, consumand cate un pahar de apa sau apa de cocos, care are puterea de a contracara efectele alcoolului.

In cazul in care ai uitat aceasta regula de baza si te-ai trezit cu o durere teribila de cap ori cu un stomac sensibil este foarte important ce alegi sa consumi la micul dejun, conform Mademan. Iata cateva dintre cele mai bune variante:

Paine prajita si ceai de ghimbir

Painea prajita si ceaiul de ghimbir sunt bune dupa o noapte de pomina, stabilizandu-ti starea stomacului. Evita zaharul, untul si cremele pe cat posibil, sacrifidand gustul in favoarea posibilitatii de a te da totusi jos din pat.

Banane si apa

Daca ai consumat mancare nesataoasa cu o seara inainte sau o cantitate mare de alcool, acesta este micul dejun ideal pentru tine. Apa te va rehidrata si va diminua migrena, in timp ce potasiul din banana ii va lua locul celui pierdut. Este bine de stiut ca bananele reprezinta un mic dejun sanatos si in cazul in care nu ai o mahmureala.

Omleta cu legume si cafea

Combinatia de proteine, vitamine si cafea este buna dupa o noapte in oras, dandu-ti energie pentru ziua ce urmeaza. Cafeina te scapa de durerea de cap si iti regleaza si sistemul digestiv. Ai grija, totusi, sa nu exagerezi cu volumul de mancare, caci s-ar putea sa ti se faca rau apoi. Daca seara nu ai avut limita la bautura, incearca macar a doua zi sa fii mai chibzuit.

Sursa: ziare.com

Foto: foodstory.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii