ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
06-06-2012, ora 14:18

Cateva ore pana la concertul BZN Best Of. Vezi cine canta in deschidere

Articol de Gianina Petruca

La Sala Polivalenta din Iasi va avea loc astazi incepand cu ora 20.00 concertul BZN Best Of. Concertul este sustinut de Jan Keizer si Anny Schilder, vocile celebre ale formatiei BZN, legenda a anilor '70 - '80.

In deschiderea concertului, Stefan Hitruc, unul dintre tinerii talentati ai Iasului va sustine un moment artistic, compus din melodii proprii.

Sunt bucuros de oportunitatea de a canta in deschiderea unui concert de amploare, primul in cariera mea si multumesc pe aceasta cale celor de la DJST Iasi care m-au recomandat si sprijinit. Sunt putin emotionat, dar entuziasmul fiind mai mare, sunt sigur ca voi reusi sa interpretez cu brio cele 2 piese compuse integral de mine. Este un moment unic, care ma incanta, pentru ca BZN este o formatie foarte apreciata si indragita de parintii mei si de generatia celor care astazi ma indruma.”, a declarat Stefan Hrituc.

Concertul BZN Best Of a fost organizat de agentia Impres Star Sibiu in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi.

„Sunt convins ca concertul BZN se va bucura de succes in randul iesenilor iubitori de muzica buna. Ma bucur ca organizatorii au acceptat propunerea noastra, de a-l aduce la concertul unei formatii legendare pe talentatul tanar Stefan Hitruc. Este o oportunitate deosebita si un moment emotionant pentru tanarul nostru licean si sunt sigur ca iesenii vor veni sa-l sustina si sa se bucure de amintirile frumoase la acest spectacol-eveniment.”, a declarat Lector Univ. Dr. Ciprian Paraschiv, director DJST Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii