A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715704713.2122.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CURSURI DE VACANTA LA ATENEUL TATARASI
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
03-07-2013, ora 06:03

CURSURI DE VACANTA LA ATENEUL TATARASI

Articol de Madalina Irimia

In perioada 1 iulie – 15 septembrie 2013, la Ateneul Tatarasi continua cursurile educative pentru copii si tineret, copiii avand posibilitatea de a studia la nivel incepator sau avansat, cu profesori de renume: arta vocala (prof. Mihaela Garlea), baletul (prof. Simona Petrila), chitara (prof. Adrian Gradinaru), dansul sportiv (prof. Ecaterina Mofteescu), dansul multicultural (prof. Lavinia Raileanu), teatrul (prof. Doina Iarcuczewicz) si sahul (prof. Lucian Filip).

Inscrierile se fac la Ateneul Tatarasi de luni pana vineri, intre orele 8.00-16.00. Pretul abonamentului lunar este cuprins intre 60 si 80 de lei.

O noutate in programul Ateneului este cursul de arta vocala sustinut de asist. univ. drd. Mihaela Garlea (solist, realizator si prezentator de emisiuni tv, producator evenimente, compozitor si textier), cadru didactic la Universitatea de Arte "George Enescu", Iasi.

Cursul este organizat pentru trei grupe de varsta: 4-9 ani, 10-14 ani, 15-20 ani. Conditiile adecvate de studio, materialul didactic divers, adaptat pe fiecare categorie de varsta sunt cateva dintre recomandarile noastre pentru acest curs. In functie de rezultate cursantii vor putea participa la concursuri in tara si in strainatate sau la emisiuni radio-tv.

     
Tag-uri: cursuri, ateneu, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii