A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715918681.1948.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CINEMA: “Priest” (2011) Vezi TRAILER
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
11-05-2011, ora 14:27

CINEMA: “Priest” (2011) Vezi TRAILER

Articol de Andra Petrariu

“Priest: Razbunatorul” este un thriller de actiune in 3D, aparut in anul 2011, in regia lui Scott Charles Stewart, avandu-i ca protagonisti pe actorii Paul Bettany si Maggie Q.

Cu o durata de 87 de minute, filmul prezinta un razboinic care porneste in cautarea unor peripetii cu scopul de a-si salva nepotul din ghearele unor vampiri. Dupa p lunga perioada de lupte crancene, omenirea a reusit sa invinga vampirii care erau cei mai de temut dusmani ai lor. Cei care au mai ramas au fost inchisi in niste rezervatii departe de populatie, care s-a ascuns totusi in fortarete inconjurate cu ziduri inalte, fiind protejati de preoti si biserica. Acestia au fost antrenati sa lupte impotriva vampirilor, fiind izolati si tatuati distinctiv, lucru ce i-a facut sa fie evitati de semenii lor.

Cand s-a zvonit ca o tanara de 18 ani a fost rapita de vampiri, preotul a pornit in cautarea acesteia, care era chiar nepoata sa. El este insotit si de prietenul fetei. Vor urma amenintari si razii terifiante de vampiri asa ca va propunem sa vizionati filmul pentru a vedea finalul. Va uram Vizionare Placuta!

Filmul ruleaza la Cinema City, de miercuri pana joi, de la ora 22.30. Rank IMDb 5.8/10.

Video: YouTube.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii