A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714095380.105.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Balul Bobocilor, un adjuvant in mentinerea spiritului studentesc
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
29-11-2012, ora 17:04

Balul Bobocilor, un adjuvant in mentinerea spiritului studentesc

Articol de Madalina Irimia

Muzica buna, dans, distractie, toate acestea vor veni „la pachet”cu Balul Bobocilor al Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Petrecerea va avea loc miercuri, 5 decembrie, de la ora 19:00 in Club Queens. Evenimentul va fi organizat de catre asociatia studenteasca „Societatea Pentru Psihologie”.

Aceast bal al bobocilor este o petrecere de „Bun venit”, o competitie pe care fiecare dintre concurenti vrea sa o castige. De la stabilirea comitetului de organizare al juriului si pana la decernarea premiilor trebuie urmat un demers bine stabilit, care implica timp si efort. Poate parea un eveniment banal, dar nu e asa. In culise se ascund responsabilitati si repetitii peste repetitii. Trebuie sa lucrezi cu oameni, sa umbli, sa intretii spiritul juvenil in cadrul echipei, sa te faci placut, sa-i convingi pe oameni ca trebuie sa participe la acest eveniment”, a declarat Andreea Ursu, coordonator al Balului Bobocilor, FPSE 2012.

Deschiderea oficiala va fi facuta de Adi Bobo care va fi si gazda petrecerii. In timp ce juriul (presedinte dr. Tudor-Stefan Rotaru) va delibera si va alege cei mai frumosi tineri, Adi Bobo ne va prezenta cateva momente de stand-up comedy. Cele 8 echipe vor avea de parcurs diverse probe, de la prezentarea bobocilor pana la probe de dans, de testare a perspicacitatii, probe surpriza, s.a.m.d, toate acestea gravitand tematic in jurul ideii de „Prom therapie”. De intretinerea bunei dispozitii si a energiei se va ocupa Mossano, astfel incat distractia va continua pana dimineata.

Declaram deschis sezonul de vanatoare pentru Miss si Mister 2012, FPSE!

Asigura-te ca nu-l vei rata!

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii