A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713440521.9316.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

BZN va concerta intr-un decor grandios la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
25-04-2012, ora 11:53

BZN va concerta intr-un decor grandios la Iasi

Articol de Gianina Petruca

Celebrele melodii ale formatiei BZN, „Blue eyes, blue eyes”, „Dance, damce” sau „Mon amour” vor rasuna timp de doua ore de pe o scena de 200 de metri patrati si vor readuce anii ’70-’80 la Iasi.

Sala Polivalenta din Iasi se va transforma intr-o superba sala de spectacole cu ocazia concertului BZN Best Of ce va avea loc pe 6 iunie. Celebrii solisti ai formatiei olandeze vor veni insotiti de alti 8 muzicieni si vor oferi un eveniment de neuitat intr-un decor fastuos.”, precizeaza organizatorii.

Sala Polivalenta, care in mod normal gazduieste doar competitii sportive, va fi decorata cu peste 20.000 de metri liniari de panza, care vor acoperi structura metalica a tavanului, pentru a crea o atmosfera calda si o acustica excelenta. Si pentru ca decorul trebuie sa se ridice la valoarea artistilor, culorile a 50.000 de wati de lumini vor inunda sala oferind, impreuna cu cei 30.000 de wati de sunet, emotia unei seri unice.

Biletele se gasesc online pe bilete.ro, eventim.ro, biletoo.ro, precum si la Casa Studentilor si la Sala Polivalenta.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii