A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714158967.8087.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Andrei Hrebenciuc, audiat la DNA Brasov, unde a ajuns insotit de tatal sau
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

SOCIAL
23-10-2014, ora 08:42

Andrei Hrebenciuc, audiat la DNA Brasov, unde a ajuns insotit de tatal sau

Articol de Madalina Irimia
Andrei Hrebenciuc este audiat, joi dimineata, la DNA Brasov, unde a ajuns insotit de tatal sau, Viorel Hrebenciuc, care a declarat, la intrarea in sediul DNA, ca el si fiul sau sunt nevinovati.

Andrei si Viorel Hrebenciuc au ajuns la DNA Brasov in jurul orei 04.00.

La intrarea in sediul DNA Brasov, Viorel Hrebenciuc a decarat ca adevarata tinta a DNA este Victor Ponta si candidatura sa la Presedintie si ca el si fiul sau sunt nevinovati.

Miercuri, procurorii anticoruptie au facut perchezitii la biroul din Bucuresti al lui Andrei Hrebenciuc, precum si la birourile unor avocati care ar fi vizati in acelasi dosar.

Potrivit procurorilor care instrumenteaza dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri, fostul sef al SPP Dumitru Iliescu l-ar fi asigurat pe Viorel Hrebenciuc ca, prin intermediul angajatului DNA, poate sa obtina in continuare informatii cu privire la evolutia dosarelor in care acesta este cercetat, dar si alte dosare penale de interes, astfel ca deputatul i-ar fi propus intensificarea contactelor pentru transmiterea acestor date nedestinate publicitatii.

In schimbul acestor servicii, Iliescu i-ar fi cerut lui Hrebenciuc sprijinul pentru angajarea fiicei sale, de profesie arhitect, sens in care deputatul i-a promis ca, prin intermediul fiului sau, Andrei Hrebenciuc, va determina functionari publici sa o angajeze intr-o institutie publica, mai spun procurorii anticoruptie.

Viorel Hrebenciuc a declarat, luni, la iesirea de la DNA, ca fiul sau nu este implicat in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, deputatul sustinand ca acest lucru "este o prostie".

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a fost anuntat, luni, de procurorii DNA ca este urmarit penal intr-un nou dosar, in care este acuzat de instigare la infractiunea de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, trafic de influenta, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si cumparare de influenta.

In acelasi dosar, senatorul PSD Dan sova este urmarit penal pentru trafic de influenta.

Sursa: mediafax.ro
Foto: ro.stiri.yahoo.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  13.06.2017 23:57

wh0cd623856 lipitor 80mg bupropion generic revia albenza generic

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii