A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713272014.2049.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Afla cum sa pui in valoare ce-i place lui la tine
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
25-07-2012, ora 03:39

Afla cum sa pui in valoare ce-i place lui la tine

Articol de Madalina Irimia

Daca ai observat ce anume ii place iubitului tau cel mai mult la corpul tau, fa-i o surpriza placuta si pune-l in evidenta. Fie ca e vorba de picioare, sani, gat, spate sau pur si simplu maini, lui ii plac iar tu trebuie sa le pui in valoare. Iata ce trebuie sa faci ca sa obtii un efect scontat.

1. Picioarele

In cazul celor scurte si groase apeleaza la tocuri foarte inalte si evita panatalonii sau fustele voluminoase. De asemenea, trebuie sa porti topuri, tricouri ce nu intrec linia soldului, pentru ca bluzele lungi le scurteaza chiar si mai mult.

In cazul picioarelor lungi si subtiri, poarta panataloni scurti si tocuri. Evita fustele in A, iti va face picioarele sa para si mai subtiri.

2. Mainile

Daca mainile tale sunt cele care il atrag, atunci ar trebui sa le arati din plin, nu sa le ascunzi. Poarta tricouri fara maneci, maieuri colorate si asigura-te ca esti bronzata pentru un efect garanatat.

3. Soldurile

Daca soldurile sunt cele care ii capteaza atentia atunci cauta rochii in A care evidentiaza perfect anatomia corpului dar mai ales, soldurile.

4. Gatul

Nu-l acoperi foarte mult! Incearca top fara bretele sau maieu cu bretele subtiri. De asemenea, poti sa-l evidentiezi cu un colier elegant sau unul supradimensionat, depinde de tinuta.

5. Spatele

Lasa-ti-l la vedere! Poarta rochite cu spatele gol, sau maieuri foarte decoltate pe spate. Poti incerca ca textura matasea pentru ca se asaza frumos si da senzatia de catifelare.

6. Sanii

Desi ai crede ca cel mai bine ii pui in valoare dezgolindu-i, te inseli. E foarte subtire linia dintre eleganta si vulgaritate pe care o percep barbatii. In functie de decolteul tau poti opta pentru o forma in V, sau pe rotund. Poti apela la un corset daca vrei sa iesi cu adevarat in evidenta.

Sursa: acasatv.ro

Foto: lafaette.deviantart.com

     
Tag-uri: corp, valoare, feminitate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii