ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
16-05-2014, ora 17:01

7 zile, 7 filme, 7 culturi - Festivalul de Muzica si Film in aer liber Multicolor

Articol de Madalina Irimia

Creat din dorinta de a promova atat diversitatea culturala, cat si cinematografia straina, Festivalul de Muzica si Film in aer liber Multicolor, organizat de asociatiile Initiativa Erasmus Iasi si AsdMARK, a ajuns anul acesta la cea de-a VI-a editie. Timp de o saptamana, iesenii se vor putea bucura de o atmosfera relaxanta, de muzica si de filmele bune care vor fi proiectate in Copou, pe Esplanada Casei de Cultura „Mihai Ursachi”, in perioada 26 mai - 1 iunie.

Anul acesta, proiectul Multicolor si-a propus sa promoveze 7 culturi, invitand publicul sa descopere muzica si filmele specifice acestora. Convinsi de necesitatea dialogului intercultural intr-un oras european de importanta Iasului, organizatorii au pregatit numeroase alte surprize, cu scopul de a promova cele 7 tari-vedeta din acest an: Germania, Grecia, Marea Britanie, Austria, Norvegia, Italia si, bineinteles, Romania.

Fiecare zi a festivalului va fi dedicata unei tari, iar incepand cu ora 21.00, in Parcul Copou vor fi proiectate filme.

Pentru a facilita accesul publicului la eveniment, toate activitatile din cadrul proiectului Multicolor vor fi gratuite si se vor desfasura in aer liber. De asemenea, organizatorii au pregatit tombole cu premii pentru fiecare seara a festivalului.

     
Tag-uri: festival, muzica, film, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
PhyllisJap,  30.01.2017 21:36

wh0cd414880 more info metformin er cialis wholesale abilify

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii