ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
09-05-2012, ora 10:08

VUNK concerteaza la Iasi in cadrul evenimentului caritabil “One Night for One Life”

Articol de Madalina Irimia

Evenimentul caritabil “One Night for One Life” are loc pe data de 10 mai 2012, incepand cu ora 21.00, in Club Motor si este organizat cu sprijinul Asociatiei “Salvati Copii” - Filiala Iasi. “One Night for One Life” este un eveniment de tip filantropic organizat de catre 18 masteranzi din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, reuniti sub numele echipa OMONIM.

Spectacolul este alcatuit din trei momente, concert - dans - magie si imbina distractia cu sustinerea unei cauze sociale. In cadrul “One Night for One Life” iesenii se vor intalni cu Trupa VUNK, cu Mydas, iluzionistul semifinalist de la “Romanii au talent” si cu Trupa de dans Explosive.

Scopul evenimentului este de a strange fonduri pentru Delia Andreea Tobol, o fetita de 8 ani, din Iasi ce suferade chist arahnoidian de fosaposterioara, retard psihomotor. Acest diagnostic atrage după sine imposibilitatea Deliei de a merge, probleme de vedere şi de vorbire. Delia mai are nevoie de 4000 de lire pentru a plati in avans, tratamentul de specialitate (medicatie, kinetoterapie, logopedie) pentru sase luni, la o clinica din Londra.

Invitatiile vor putea fi achizitionate de la standul din Iulius Mall (in zona supermarketului) si din Club Motor, incepand cu data de 2 mai, in schimbul unei donatii minime de 25 de RON.Suma stransa din donatii va reveni integral Deliei Andreea Tobol. Mai multe detalii despre Delia si “One Night for One Life” se gasesc pe www.onenightforonelife.ro si pe pagina de facebook “One Night for One Life”.

Evenimentul face parte din proiectele de specialitate ale masteratului “Marketing si Comunicare in Afaceri” si este supravegheat de cadre didactice de la specializarea Marketing, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, UAIC.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii